Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

Statistika...

... LADY GAGA / Bad Romance

...kad covik nema drugog posla onda pocme filozofirat i svaki mu kurac pada na pamet i evo rezultata jednog mog istrazivackog popodneva:
...onako ni kriv, ni duzan pocmen citat one zenske casopise i naravno tema uvik nedokazana i delikatna.
...naslov, dakako: ...kome je velicina vazna??? ...kurca naravno!!!
...ispocetka sam mislija bit kulturan oli'ti fin pa napisat penisa, ali onda sam skuzija da to ne ide uz moj „profil“ pa sam nastavija na nacin kako ste vec naucili ! cerek
...necu ja sad srat o tome kako su neke naucne cinjenice i brojke iznile smisne tvrdnje i mitove o tome koliko je velicina kurca vazna ili nije, nego cu ostat na podacima koji su najpikantniji za vecinu nas mlatimudana i njeznijeg spola.

Image Hosted by ImageShack.us

...na dalje je pisalo kako je opsezna globalna studija proucavala 40 neovisnih istrazivackih projekata o duzini kurca, zamisli jos od 1942. godine pa do danas i utvrdila generalne pokazatelje o duzini kurca. Prema rezultatima istrazivanja u kojem je 15.000 sritnika mirilo kurac, ispalo je da prosjecna duzina kurca odraslog muskarca kad mu se digne iznosi oko 14 centi.
...ha, sve u svemu tako je kako je, ali u nastavku clanka isto tako je iznilo rezultate usporednog projekta, koji je da prikratim vasu znatizelju donija rezultate kako je zenski spolni organ... sorry, picka!!!
...zamislite ...u prosjeku, 5 centi DUZI!!! eek
...e jebi ga, to dosad nisan bija cuja i onda se u meni javija Anstajn...

Image Hosted by ImageShack.us

...uzeja sam odma digitron u ruke i poceja racunat...
...jebate, nakon malo vrimena dosa sam do zapanjujuceg podatka

...sa obzirom da na svitu ima priko 3 milijarde zena, to statisticki znaci da oko 150 tisuca kilometara picke zjapi prazno! belj


...lip pozdrav! mah


Post je objavljen 27.11.2009. u 00:05 sati.