Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nklege

Marketing

LEGE vs TROGIR 6:0

Nakon našeg svibanjskog susreta u Trogiru, došlo vrijeme Osječkog uzvrata. Goste smo dočekali već na izlazu sa auto ceste da nam se ne izgube u magli te ih smjestili u novouređeni pansion FITEA na tromeđi Juga 2, Donjeg grada i V rajona. Uslijedilo je upozbavanje sa njihovim novim igračima, cuge, klopa i slobodno im veče, koje su Trogirani iskoristili za posjetu prijateljima i rodbini. Već ujutro čekao ih je obilazak grada sa naznakom na velebni Gradski vrt, potom Tvrđa, centar i na kraju odlazak na Mačkamamu kako bi odigrali dugo očekivanu tekmu. Bilo je definitivno hladno. No sva sreća LEGE su bili izuzetno odgovorni i došli u gotovo kompletnom sastavu, pa su čak i ozljeđeni igrači na vrijeme došli na tekmu.
Na samoj tekmi vidjeli smo dva sastava LEGA i o svakom igraču moram pisati individualno jer je i većina njih igrala tako - individualno. Moram naglasiti kako gosti iz Trogira nisu imali baš nikakve šanse za pobjedom a par dobrih prilika nisu iskoristili zahvaljujući odličnom Nevisti.
Dakle NEVISTA je bio fantastičan na golu. Pravovremen, siguran, ponekad i treći bek. Izvrstan.
ZVONE je bio standardno na desnom boku i izgledao je kao da je taj čas došao iz ordinacije. Zagrijavao se sve do 34. minute i onda je tek proigrao. Nije napravio niti jednu grešku ali definitivno to nije bio naš ubojiti Zvone koji je u pravom izdanju opasniji i od Ibriksa.
Centralni braniči, stoperi kako bi neki rekli, STANE i DUMBA definitivno su opaka kombinacija pod uvjetom da za protivnike ne igra dvojica brzih kao Bolt. Bili su sigurni i odlični dok se nisu počeli sprdati s protivnicima što je rezultiralo nenadanim šansama Trogirana. No sva sreća Nevista je bio preširoka prepreka za goste.
Lijevi bok pokrivao je CVEJO. Centrirao je par puta, isto toliko puta pogodio njihovu prečku. Navodno mu je lopta prešla preko noge. I nije on pucao. Ma jok.
Vezna linija bila je čudesna. Dva fantazista ILIJA i PERIŠA razigravali su naše napadače, pomagali obrani i zabijali Ilija dva, Dado jedan. Ostadošmo šokirani i pozitivno iznenađeni rastrčanosću ovog dvojca. Svaka im čast. One promašaje ovaj puta neću spominjati. Drugi dio vezne linije PAJO i JADRO bili su prvenstveno zaduženi za asistencije našim napadačima no Jadro je unatoč tome još jednu i učačkao. E od njih sam očekivao malo više. No nisu me razočarali.
A u napadu IVO i RUDA. Neki će reći spori ali nitko baš nitko im neće osporiti znanje i tko ih imalo zna neće im dozvoliti da prime loptu u noge jer je to samoubojstvo. Obojica su zabila po jedan gol. Ivo navodno slučajno nakon Rudine asistencije petom a Ruda je zabio sa 25 metara iz slobodnjaka a da je pritom četiri puta govorio golmanu gdje će mu zabiti gol. Nije golman vjerovao a Ruda je zabio...
U drugom dijelu nastupili su
Nevista, Zlaja, Talijan, Kole, Iža, Mario, Hrco, Kurto, Darac, Ruda i Ferdo.
ZLAJA na desnom boku nasljedio je Zvoneta ali i njegov način igranja. Nije Zlaja bio onaj pravi. Može on puno bolje. Ali ipak je to jedan uglađeni gospodin koji je svaki puta kada nekog sašije odmah dojuri i ispriča se. Savršeno.
IŽA na lijevom beku je jednu loptu izbio iz našeg kaznenog prostora i za tu intervenciju bio nagrađen gromoglasnim pljeskom sa naše klupe. Možda sada shvati da bi to trebao raditi češće.
Dan je bio maglovit, prohladan a TALIJAN je majstor kamuflaže. On vam sve prevari. Suigrače, protivnike, žene... a koliko je uspješan najbolje svjedoči podadak da je i spor kao magla. Fantastično.
KOLE je igrao kao Goce Sedloski, njemu netrebaju zadnji vezni. Otme, iznese, preda, vrati se, pa nije ni čudo što je trener vodeće momčadi neke tu lige. Čestitke Koletu.
MARIO se trudio, čak odigrao solidno ali nije to ni sjena onoga što on zna.
KURTO je odigrao kao Prosinečki. Nije trčao. Tako vam je to kada imate malu bebicu u kući i nema spavanja po noći. Sve mu opraštamo. Ustvari, pošto on ne čita ovo mogao bih ga i nagadit malo bez posljedica... Ustvari nije igrao ništa, nije ni trčao, ali dobro se zajebavao i odmorio se od male bebice.
DARAC je izgubio sve duele. Previše se družio sa Ižom koji je od njega pokupio tu čvrstinu a Darca zarazio mlohavošću i nepreciznošću. Ali trčao je. Go Forest, go.
HRCO je igrao kao da je izišao iz bolnice. A tamo su ustvrdili da nema ništa u glavi. Ništa opasno. Ali ima u pupi. Ja još uvijek mislim da je on trudan.
FERDO je na tekmu došao odsutan i to ga je držalo cijelu tekmu. Opraštamo mu jer mu je bio rođendan. Eh da, poslije tekme je otišao na cugu sa svojim prijateljima.
KLJUN nije igrao. Bez koljena se ne može. I to se jako osjetilo u igri LEGA. :)
I to je bilo to. Poslije toga nastupilo je treće poluvrijeme u Zmajevcu. U katoličkom surduku kod Tase. Neprocjenjivo.
Reći ću samo utisak voditelja Trogirana: "Prijatelju, mi Vama ovo ne možemo uzvratiti. Kao prvo na terenu vas ne možemo pobjediti da i sudac igra za nas, a ovako kako ste nas ugostili to znate samo Vi. Kod nas to nije moguće. Svaka vam čast"
A ja bih rekao, standardno, po Osječki.
P.S.
Slijedeća tekma je u subotu 28.11. u 13 sati protiv seniora RADNIČKOG iz MECA. Uz čobanac od divljači.

evo malog video isječka


evo i foto galerije

Osijek: Lege -Trogir


Post je objavljen 23.11.2009. u 19:24 sati.