Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maniac

Marketing

Nisu hteli da nas zaplaše, hteli su da nas unište

Zrenjanin, 22 novembar '09



photo gallery: KOD BRICE -->



photo Maniac


Posle 5-6 dana jedino e-novine Pere Lukovića objavile vest:

Kome smeta klub "Kod Brice"?

U noći 18-19. novembra u eksploziji bombe uništen je kultni zrenjaninski klub "Kod Brice". O razlozima ovog kriminalnog akta još uvek se ništa ne zna. Zrenjaninom kruže glasine o oventualnim počiniocima i razlozima bombaškog napada, dok policija još uvek nije iznela u javnost svoje zvanično saopštenje u vezi ovog događaja

Po informacijama iz naših izvora, eksplozivna naprava je ubačena u lokal kroz okno prozora, a potom je po svemu sudeći aktivirana sa određene udaljenosti. Šteta u lokalu i njegovoj blizini je velika.

Među građanima Zrenjanina spominje se nekoliko eventualnih osumljičenih za ovaj kriminalni čin. Najčešće se čuje: "u pitanju je konkurencija". Međutim neki počinioce vide u pojedinim nacionalističkim i ekstremističkim grupama, koji su bliski klero-fašističkom Obrazu i neonacističkom Nacionalnom stroju, prisećajući se skorašnjeg napada na goste i vlasnike kluba "Klupče", ali i na incident ispred kluba "Kod Brice" kada su isti nasilnici verbalno i fizički napali funkcionere LSV Bojana Kostreša i Aleksandra Martona.

pročitaj ceo text iz e-novina -->

piše: Goran Necin



Post je objavljen 01.12.2009. u 07:06 sati.