Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drama-quinn

Marketing

PANDORA- 2 DIO

cekam da netko reagira ...ali nista


ajmo malko dalje...dakle postavila sam sliku moje Pandorine kutije---po meni svi ju nosimo u sebi i mi smo sami ona....da, a da li znate sto je bilo kasnije....nakon sto je Pandora u panici zatvorila kutiju kada je vidjela kakvo zlo izlazi iz nje...znate sto se dogodilo??

Svijet je bio vrlo hladan i turoban, a onda je Pandora opet otvorila kutiju te je nada izletjela van. Tako je čovječanstvo i u zlim vremenima dobilo i imalo nadu.

ali druga inacica ove price govori da je nada bila zapravo najgore od svih zala jer je bila jednaka strašnome predznanju. Pandora je tako, zatvorivši kutiju prije nego što je nada izašla van, spasila svijet od najgore štete. Naime, grčka riječ •»ŔąÂ) = "nada" mogla bi se bolje prevesti kao "očekivanje zla", odnosno "predviđanje nesreće


e i sta sada dragi moji???

sto nam je ponudjeno i sto nam je dato i ostalo???

hmmmmm, za zamisliti se malko...ali nemojte puno......budimo realni
koliko nada moze biti - ocekivanje zla ? ili predvidjanje nesrece...i da li moze ...sta Vi mislite ??

ja...ja mislim ...o da moze
kako sve one osobine Pandore da zavede, zamuti i pomuti i kvarno dobije sto zeli...tako i pretjerana nada moze biti nesreca...jer...pretjerano se nadati u nesto za sto u dubini sebe znate da nije moguce., pravedno ili izvedivo a Vi i dalje sebe uporno hranite nadom....mislite da si cinite dobro ? ne , nikako......zlo si cinite, usmjerite nadu tamo gdje vidite da ce ona uciniti svijetli trenutak!

hehe, ali nas je Pandora zamotala i razmotala...odvela nas je na put oko svijeta i u dubinu sebe samih....nevjerovatno daleko nas je odvela - Bogu iza kicme, i opet nas vratila tako blizu sebe samih... samo se moramo vidjeti!

eto , sada sam Vam dala cijelu Pandoru :-)

a da Vam sapnem nesto.......skoro uvijek se nadam.........

nego-
nije to nista
nista to nije
al......
nije da nije





Post je objavljen 23.11.2009. u 13:22 sati.