Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/udrugakocka

Marketing

Nagrada "VOLONTER GODINE" 2009. ide i na Rab, točnije u Udrugu za djecu i mlade KOCKA:)

Drage naše i dragi naši,

Volonterski centar Udruge za razvoj civilnog društva SMART u suradnji sa Gradom Rijekom i Primorsko-goranskom županijom raspisao je javni poziv za sudjelovanje u izboru „Volonteri godine“ za 2009. godinu koji je objavljen 22.10.2009. u Novom listu.

Nagrada prepoznaje ključnu ulogu volontera u lokalnoj zajednici te se putem ove nagrade zahvaljuje volonterima na nesebičnom radu i trudu za zajednicu i nagrađuje ih za njihovu inicijativu. Izbor nagrade proveden je od strane neovisne komisije koja je bila sastavljena od predstavnika/ca grada Rijeke, Primorsko-goranske županije i Volonterskog centra, a prema još javno neobjavljanim podacima koje smo dobili direktno od članova komisije, imamo se čime pohvaliti:).

Udruga za djecu i mlade "Kocka" broji veliki broj nesebičnih, mladih, kvalitetnih i prekasnih volontera/ki koji svoje slobodno vrijeme provode organizirajući aktivnosti za veliki broj djece i mladih otoka Raba. Ipak, nominirali smo samo jednu volonterku jer nagrade ovog tipa ipak ne mogu ići svima. Na našu veliku čast, nagrada za Volontera/ku godine Primorsko-goranske županije ide i na Rab, u našu Udrugu, točnije-Katarini Ribarić.

Katarini i ovim putem zaslužene čestitke!

Nagrade će biti dodjeljene 05.12.2009. na sam Međunarodni dan volontera, tako da će volonteri Kocke sudjelovati na toj svečanosti u Rijeci. S tim u vezi, unaprijed se ispričavamo što ove godine nemamo mogućnosti slaviti Međunarodni dan volontera na taj konkretan dan. Ipak, mišljenja smo da je ovo velika stvar i za Katarinu i za volontere/ke Kocke i za Otok, pa ćemo dan zasluženo provesti u Rijeci:)!

Veliki pozdrav!

Post je objavljen 23.11.2009. u 08:19 sati.