Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/popopolis

Marketing

RECENZIJA: Jennifer Lopez ''Louboutins''

Ostavljanje dečka sa stilom!
J.Lo se vraća u igru novim singlom ''Louboutins'' sa novoga, sedmog po redu, albuma.
Nakon parfema, mode i bebica ponovno se odlučila pozabaviti pjevačkom karijerom.
Ovom pjesmom kao da miri svoje zanimanje za dizajn tekstila i obuće s glazbenim interesom.
Nazvala ju je po najpoznatijem svjetskom brandu za štikle, što si može dozvoliti samo priznata modna ikona bez da ju optuže za besramno reklamiranje.

Image and video hosting by TinyPic
review:
Nakon dugouzlaznih i dugosilaznih uvodnih a-a-a i o-o-o kaže se da je pjesma ''radio killa'' s čim se mi ne bismo složili jer nismo otkrili ništa ubojito što bi joj osiguralo dug život na radiju. Nema niti jedan izvanredan dio koji se ističe, nego se upečatljivost pokušala postići suludim ponavljanjem gotovo svakog stiha->
Na početku:
Taking back my love (8 puta)
Refren:
I’m throwing on my Louboutins (10 puta)
Završetak:
Walk it out (6 puta).
Repetativnost je prešla mjeru još u refrenu (fakat zamorno) pa nam nije jasno čemu toliko ponavljanja, kao da je to jedina metoda kojom pjesmu činimo lako pamtljivom. Multipliciranje je ipak urodilo plodom jer sada bar znamo pravilan izgovor Louboutins (nisu više ''labutinke'' nego nešto što zvuči kao ''luj viton-ke''…hihi).
Best part:
See, somedays you will love me
then you don’t, then you do
then you wont, when you’re here
then you’re gone, I’m alone
Now you got me stressin out on the phone
But it’s the last time I’m movin on
I’m throwin on my Louboutins
x 10
-> najbolji dio je hook pred refren u kojem J.Lo izražava frustraciju zbog prevrtljivosti svog partnera koji joj nikada neće biti potpuno posvećen te oblači svoje Louboutins, ostavlja ga, kreće dalje…

Pjesma koja slijedi shemu ''womanizera'' te opasno napada rekord kojeg je Britney postavila ponavljanjem jedne riječi kroz pjesmu…Louboutins su toliko frekventne u istoimenoj pjesmi pa mislimo da ga obaraju za dlaku.No to je vjerojatno jedini rekord kojeg će oboriti jer je pjesma ,ruku na srce, naporna i bezlična(slab izbor prvog singla) te joj ne predviđamo ni visoku( a kamoli rekordnu) prodaju a još manje uspješan airplay (ako se pokaže da smo bili u krivu sami ćemo si staviti riječi u usta i pojesti ih).
Jasno nam je da visoka moda nije za svakoga pa valjda ima onih kojima se pjesma presviđa (ti sigurno imaju sve sezone Sex and the city-a na originalnim DVD-ima).
OCJENA:2.5/5
Image and video hosting by TinyPic
već recenzirano od ovog izvođača>>>>
Jenifer Lopez:
''Fresh out the oven''

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 21.11.2009. u 18:54 sati.