Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Hey Britney, you say you wanna lose control

Američki redatelj Paul Hunter se u razgovoru sa MTV News prisjetio suradnje sa Britney Spears i Madonnom na spotu 'Me Against The Music'. "Madonna je ikona prijašnje generacije, dok je Britney ikona mlađe generacije. Za mene je bio izazov spojiti dva različita svijeta u jedan video. Htio sam prikazati igru mačke i miša, predigru između Britney i Madonne kako bi uzbudili gledaoce", govori Hunter.

Nekoliko godina prije, Britney je otkrila kako je došlo do dueta između dvije dive. "Bila sam usred proba za nastup na VMA, te sam joj pustila pjesmu 'Me Against The Music', a Madonna me odmah upitala - To je tvoj prvi singl, zar ne? Odgovorila sam joj kao, da, nadam se! Rekla mi je kako joj se jako sviđa pjesma, te sam ju upitala da snimimo zajedno na što je odmah pristala!"

Hunter je dodao da je u spotu riječ o spajanju Madonne i Britney. "Igrao sam se sa suprotnostima. Britney u tamnoj odjeći, a Madonna u bijeloj. Počinju plesati oko kreveta i u tom trenutku pomisliš da će ležati jedna na drugoj i raditi lude stvari."


Post je objavljen 21.11.2009. u 01:40 sati.