Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cwolf

Marketing

povratak. ili kambek kako napisah

dje ste rajo.

vratio se dajdza hahahaha. i to kakav vas post ceka, imate citati taman onoliko koliko me nije bilo hahaha!

nije da sam negdje bio, al ono - nek se zna.

nekako mi fora tipkati sad kad nemoram vise gledati u prokletu tastaturu u mraku njene sobe... da, njene sobe rekoh. jos ta ljubav traje, jos traje iako je pregazila planine i prosla sve doline, i preplivala sedam mora, zalutala u sedam gora. al jos je tu. moja zajebana mala. i ja, njen zajebani veliki, veci nego ikad hahaha, udebljao sam se (cca 90kg imam sad hahaha, to je cirka 20kg od mog zadnjeg posta :) ), eto sta mi ta ljubav napravila. hahahah, al podnosim bez prigovora, ispunili mi se snovi :) i to traje.

nisam vas jos sve pohvatao, trebat ce vremena - zao mi sto to moram tako reci - da vas se i sjetim svih... proslo je.
puno je proslo. al imam volje, tu i tamo cu navrnuti kad uvatim vremena stono se veli :)

pregazio sam i ja kao i nasa ljubav, pregazio sam svasta i eto me ziv. zivlji nego ikad haha. doduse, malo sam ko i drzava, da malo - mozda i previse, al ko ga sisa sto bi reko moj stari dok ne dodju po nas da nas vode nekako cemo se snaci hahaha. dok su dvije zdrave ruke, i zdrava glava na ramenima. Bog ga pozivio sto mi to usadio u ovu moju suplju tikvu, ako nista drugo bar mi to po cijele dane odzvanja pa se nedam nasoj hrvatskoj svakodnevici.

htio sam se osvrnuti na jedan detalj koji mi je obiljezio dan. dobio sam paket 3 u jedan hahaha...
razbijen auto, zivcanu curu, i kazna od 500kn. doduse njoj, al na isto mi dodje :)
i sad. sta je tu toliko cudno da ja to moram spomenuti? vrazja policija. vrazja su to posla. kazem vam, to sve iz pakla poiskakalo pa nas hoce na grijeh navuci. hahahaha. naime, mojoj dragoj danas neki tip razbio auto. moj auto. moj novi auto, koji je u godinu dana dobio vise nego ja u 3 godine nase veze :) i nije tu nista sad tako ekskluzivno da bi se to trebalo spominjati. nije. al tu dolaze vrazja posla. stigla policija. normalno - tip koji je razbio auto malo hoce malo nece priznati krivnju pa je zvala policiju, jer ko bi ga znao sta bi na kraju pisalo u europskom izvjescu. i tako dodjose ovi plavi vragovi. i opalise njoj 500kn kazne. jer je zaustavila auto sa upaljena sva 4 zmigavca u 2. ulici, u ulici u kojoj inace ima prometa da boli glava, i gdje ljudi za vrijeme tog kaosa masovno stoje u nepreglednoj koloni sa upaljenim milijardama zmigavaca... dada... ko betlehem je to. i nigdje tih plavih vragova da napune drzavni proracun republike nam hrvatske. da, namjerno napisah malim slovima. al ne, oni dodju u 22h navecer kad nema nigdje zive duse, nigdje prometa i nigdje j...ne sanse da te netko ne vidi dok izlazi s parkinga jer si jedina osoba u ulici i jos k tome sa upaljenim zmigavcima. i sta? opizde ti jednu kaznurinu, jedan harac. i jos imas razbijen auto. i onda si zivcana. i onda ja patim :) hahaha... naravno - u istoj toj ulici je na "vrhu" pored jednog od lokalnih kafica "gradskih otaca" parkiran novi audi s tablicama sa 4 broja i inicijalima vlasnika. na pjesackom, direkt ispod znaka zabranjenog parkiranja. njemu nece lupit 500kn. on ima vise, pa ce decki dobit poslije smjene. na crno :P
eto, revoltiran danasnjim paketom 3u1 marke MUP, proizvodjnje republika hrvatska... morao sam to spomenuti.
kažem ja vama vrazja su to posla.
(ovo z gore sam napisao jer sam cistio pekmez iz tastature, proklete tastature moje drage jer sam jeo njene poderane palacinke s previse pekmeza za koje sam slagao da valjaju hahahaha eeeee to vam se zove ljubav, kompromis i ponizavanje vlastitih principa. inace, nikad ne pisem z nego iskljucivo z)

dobro, dosta sranja za jedno vece. morat cu promijeniti naziv bloga. odmah. zvat ce se, proljev uvece. verbalni naravno. pusa svima koliko
vas ima. a draga, ti ces dobiti jednu kad legnemo spavati. ako mi obecas da ne moram jesti vise palacinke :)

Post je objavljen 20.11.2009. u 00:06 sati.