Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Intervju za FoxLife

"Kakav je osjećaj biti Madonna? Neobično pitanje."

Madonna je prošlog mjeseca održala intervjue za mnoge svjetske TV kuće radi promocije albuma 'Celebration'. Nedavno je emitovan cijeli razgovor za talijanski TV program FoxLife. "Različite pjesme predstavalju različita vremena u mom životu, moje različite karaktere", govori Madonna o svom albumu 'Celebration'. Kroz razgovor su prešli mnoge faze Madonnine karijere.

"'Virgin Tour' je moja prva velika turneja. U to vrijeme nisam znala koji je zapravo moj posao. Nisam imala ogromne video ekrane, monitorske slušalice, ni unaprjeđenije ozvučenje. Sve što sam mislila jeste da mi je posao da izađem na pozornicu i pjevam, nisam znala da mogu raditi dosta više od toga. Nisam imala 15 plesača, ni 20 promjena kostima." Prisjetila se i turneje 'Who's That Girl', "nosila sam manje odjeće!"



Komentirala je cijelu kontroverzu oko 'Like A Prayer', tvrdi da su je fanovi podržali, a osuđivali su je oni koji nisu bili njeni obožavatelji, odnosno, osuđivao ju je Vatikan. Priznala je da joj je velika čast što je imala suradnje s talentiranim redateljima kao što su David Fincher, Luc Besson, Johan Renck i Jean-Baptiste Mondino.

"To je bila suradnja na daljinu. Razgovarali smo preko telefona. Kada završim svoj dio pjesme, pošaljem mu i on snimi svoj dio u svom studiju" - govori o suradnji sa Lil Wayneom na pjesmi 'Revolver'.

Prvi dio:
http://www.youtube.com/watch?v=yzbB6ATzEj8


Drugi dio: http://www.youtube.com/watch?v=sQU3B4r3tHY


Post je objavljen 18.11.2009. u 20:36 sati.