Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/capljina

Marketing

Remetić potopio Velež!

Image and video hosting by TinyPic
Da Čapljina ove sezone ima izuzetno dobru i perspektivnu momčad govori i ishod jučerašnje prijateljske utakmice između prvoplasirane momčadi Druge lige FBiH - Jug (treći rang natjecanja) Čapljine, i trećoplasirane ekipe Premijer lige (prvi rang natjecanja), mostarskog Veleža u kojoj su izabranici Jusufa Čizmića slavili s uvjerljivih 3:0.

Image and video hosting by TinyPic
Zajednička fotografija nogometaša Čapljine i Veleža

Zanimljivo, mostarce je s tri pogotka potopio njihov bivši igrač, Igor Remetić koji od ove sezone nosi dres Čapljine. Prvo poluvrijeme trener Veleža Abdulah Ibraković na teren je poslao igrače koji su imali malu minutažu ove jeseni, dok je, s druge strane, trener Čapljine Jusuf Čizmić na teren izveo "prvu postavu". Samo šest minuta je trebalo Čapljini, odnosno Remetiću da zatrese mrežu gostiju, a deset minuta kasnije (16. min.) je i udvostručio vodstvo. Konačni rezultat isti igrač je postavio u 31. minuti, a treba naglasiti kako je cijelo poluvrijeme Čapljina bila izuzetno bolji protivnik što je i rezultiralo ovako velikim vodstvom.

Na kraju utakmice stručni stožer Veleža je bio iznenađen snagom Čapljine istaknuvši kako upravo ova ekipa spada među šest najboljih momčadi Premijer lige!

Drugi dio su se na terenu mogle vidjeti nove momčadi. Velež je u nastavak ušao s "prvom postavom", predvođen prije svega Džafićem, Velagićem, Jugom, Kneževićem, Čolićem..., dok su kod Čapljine priliku dobili uglavnom domaći igrači (Zubonja, Jurković, Zubac, Proleta, Bošković, Obad, Pažin). Bez obzira na to, drugo poluvrijeme je, kao i prvo, u potpunosti pripalo domaćim nogometašima koji su se sjajno kretali po terenu, a s obzirom da su Čapljini poništena čak dva čista pogotka, mostarci mogu biti prezadovoljni konačnim ishodom. Treba reći i to da su kod domaćina zbog ozljeda nedostajala tri standardna nogometaša: Mikelini, Dodig i Grbavac, međutim radosna je vijest da će oni biti spremni za Nedjelju kad će Čapljina u okviru 15. kola gostovati kod Sokola u Drežnici. Na kraju utakmice stručni stožer Veleža je bio iznenađen snagom Čapljine istaknuvši kako upravo ova ekipa spada među šest najboljih momčadi Premijer lige! Inače, ovo je bilo prvo gostovanje Veleža u Bjelavama nakon tri godine.

Prijateljski susret:
HNK "Čapljina" - FK "Velež" Mostar 3:0 (3:0).
Stadion "Bjelave" u Čapljini.
Gledatelja: 150.
Suci: Blažević, Krešić, Raguž.
Strijelci: Remetić (6. min, 16. min, 31. min.).
HNK Čapljina: Josić, Husić, Knezović, Benić, Kruškonja, Milošević, Čehajić, Bajrić, Jusufbašić, Remetić, Musli. Još su igrali: Džida, Zubonja, Jurković, Zubac, Proleta, Bošković, Obad, Pažin, Bebanić.
Trener: Jusuf Čizmić.
FK Velež: Borić, Jovanović, Šečić, Demić, Kadrić, Gosto, Duraković, Halilhodžić, Ćemalović, Kajan, Stupac. Još su igrali: Kajtaz, A. Škaljić, Čolić, Knežević, Majkić, Osmanagić, Jugo, Velagić, Džafić.
Trener: Abdulah Ibraković.

Post je objavljen 18.11.2009. u 15:14 sati.