Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/homo-sapiens-ludens

Marketing

Osvrt

Iz prijašnjega posta, sudeći po komentarima, vidim da ima osoba s različitim mišljenjima u pogledu kršćanstva.
ja to poštujem, nisam nitko tko želi svoje mišljenje nametnut kao glavno, ali isto tako ne volim kada meni netko nameće svoje mišljenje kao jedino ispravno.
Ja sam ono što znam o kršćanstvu i Bogu naučila iz Njegove Riječi, Biblije. Samo čitanje Biblije mi je otvorilo oči u mnogim pitanjima koja su me mučila kroz zadnjih 6 godina... Naravno, tu je i Zajednica gdje smo na zajedničkim molitvama i proučavanjima otkrivali samo djeliće Istine.
Zadnje što smo radili (jedan vikend) je bilo Petoknižje. Bilo je zanimljivo otkrivati razliku između pogana i Židova, što to znači da je Izrael izabrani narod, a kad je došao Isus milost je dana i poganima, ne samo Židovima. Zanimljivo je bilo doći do spoznaje da je Bog u Postanku 3 već uzeo krivnju na sebe, čim je čovjek sagriješio.

Meni je danas zanimljivo gledati i čitati koje su razlike u mišljenjima oko iste stvari nas ljudi, nas braće kršćana. Moje molitve su s vama, da vam Bog da mudrosti, da spoznate Istinu (iako ne kažem da svi vi niste upoznali Istinu-govorim općenito) i da osjetite Boga u sebi, da osjetite Ljubav i da vam se zgade sitni grijesi koje mi svakodnevno radimo uopće ne primjećujući....

Bog vas sve blagoslovio!

Post je objavljen 18.11.2009. u 14:24 sati.