Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oceana

Marketing

Dunja u „Titušu“

Divna večer, jedna od onih kakve Dunja pripremi bilo na radionicama u dnevnom boravku svojeg stana, na kreativnim večerima u Močvari ili na koncertu i uvijek uz iznenađenja koja su u stvari čisti rezultat njezine spontanosti, otvorenosti da se prepusti mogućnostima trenutka.
Nije li to i recept za "čarobnost"?

Predstavila je nekoliko pjesama s novog albuma „Spevala mi papiga“, ali je sve razveselila i nekim dragim, starim pjesmama. Bio mi je gušt promatrati neke od posjetitelja kako se isti tren prepuštaju vlastitim unutarnjim svjetovima čim bi počela neka njima posebno draga melodija ili tekst. Prema osmijehu na opuštenim licima moglo se zaključiti da je taj svijet ispod kapaka ispunjen ljepotom i zadovoljstvom. Krasan je osjećaj biti okružen takvim energijama.

Dunja i Danijel:
Image and video hosting by TinyPic


Nikome nije teško prihvatiti neplaniran Dunjin poziv da zajedno zapjevaju:
Image and video hosting by TinyPic


A onda neke Dunja još potakne da sami zapjevaju neku pjesmu po njezinoj želji.
Tako se sinoć prisjetila prvog Ethnoambient koncerta u klubu Gjuro II sredinom devedesetih na kojem su nastupili ona, Lidija Bajuk i Legen. Iz tog je doba poželjela prekrasnu pjesmu „Kaj tuguješ“.

Zaželjeno – ispunjeno:
Image and video hosting by TinyPic


Sve u svemu, uživali smo.
„Tituš“ je lijepo i ugodno mjesto. Saznali smo i da ondje često nastupaju glazbenici različitih stremljenja. Zapamtila sam samo da je utorkom večer bluesa.
I imaju dobru ponudu piva.

Ugodno okruženje, savršeno društvo, lijepa glazba, dobro pivo = divno provedena večer.


Image and video hosting by TinyPic



Post je objavljen 17.11.2009. u 22:01 sati.