Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbb-jarun

Marketing

Dinamovi klinci obranili vrh pred 2.000 Splićana

Dva tjedna nakon derbija seniora, u Splitu su koplja ukrstili kadeti i juniori dva naša najveća kluba. Uspješniji su bili Dinamovi "klinci", a tribine su bile punije nego na mnogim našim prvoligaškim stadionima...
Kadeti i juniori Hajduka u puno su boljem raspoloženju dočekali derbije s Dinamom svojih uzora iz seniorskog pogona. Hajdukovci su, naime, za petama svojim rivalima na obje prvenstvene ljestvice i današnji su dan dočekali u nadi kako će pobjedama preskočiti "modre" nade na obje ljestvice.

Međutim, Dinamo je uspio obraniti vrh ljestvice i u kadetskoj i u juniorskoj kategoriji i vratiti se u Zagreb neporažen s Poljuda. Kadeti Hajduka i Dinama svoj su susret završili podjelom bodova (1:1), pa su rivali i dalje izjednačeni na vrhu s po 33 boda, dok su juniori Dinama s 2:0 pobijedili Hajdukove i prednost s jednog povećali na četiri boda pred svojim najvećim rivalima.

Dvostruki derbi u sunčano nedjeljno prijepodne na pomoćno igralište stadiona u Poljudu privukao je gotovo 2.000 gledatelja, a bilo je tu i navijanja i baklji i pjesme i pljeska i pogrda. Ovog posljednjeg manje na račun Dinamovaca, a više na adresu uprave Hajduka na čelu s predsjednikom Joško Svagušom.

Post je objavljen 16.11.2009. u 11:45 sati.