Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/melez

Marketing

Delfini na 1. kolu Rival male lige

U subotu je na Costabelli održano 1. kolo Rival male lige u organizaciji TK Rival
Naravno da to nije moglo proći bez sudjelovanja moje grupice Delfina, polaznika škole triatlona.


Moram naglasiti da mi do sada nismo tako reći uopće trenirali trčanje, nego samo plivanje, jer je za djecu ovog uzrasta plivanje najvažnije. Djeca su bila podijeljena u 4 kategorije, posebno dječaci a posebno djevojčice, u svakoj grupi bilo je cca 10-tak djece. Uglavnom su došla djeca koja odlično trče, tako da me je jako iznenadila pobjeda fenomenalne Lucije Petrović u utrci na 1000 m sa rezultatom 4:42 ! U istoj utrci Dorotea Čargonja je bila treća, a Dora Lušić četvrta. Kako je i drugoplasirana Nana Šimičić članica TK Rivala, na postolju je bio baš lijep prizor.
Dečki se nisu uspjeli dočepati postolja, ali su svi odradili zadanu dužinu od 1000 m, a Matej i Leo čak 1500 ! Najvažnije mi je da djeca shvate da su to za njih dugoprugaške utrke i da treba dobro rasporediti snagu. Za sada baš i ne uspjevaju u tome, uglavnom svi pojure na startu kao da se radi o utrci na 100 m!

Ovdje imate malu galeriju slika
Nisu baš najbolje ispale jer je bilo slabo svjetlo pa vam savjetujem da izaberete opciju slideshow i da otvorite full screen sa F11, tako slike izgledaju malo bolje ...



Post je objavljen 16.11.2009. u 10:59 sati.