Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Tihamer Brunner u Hrvatskom kickboxing savezu

Zanimljiva vijest nam stiže iz Osijeka, iz Kickboxing kluba "Viktoria - Hrvatski sokol", kojeg vodi trener Vjekoslav Beck.

Evo, prenosim je:

U prostorijama “Jadranskog osiguranja” u Osijeku 14. studenog 2009. potpisana je ugovorna pristupnica kojom mađarski reprezentativac Tihamer Brunner pristupa kickboxing klubu “Viktoria – Hrvatski sokol” iz Osijeka, tj. Beck Team-u kao punopravni član.

Klub ima dugogodišnju suradnju s kickboxing klubom iz Pečuha, a u sklopu suradnje gradova prijatelja Osijeka i Pečuha, pod vodstvom Odjela za međunarodnu suradnju Grada kojeg vodi prof. Karmen Knežević. Suradnja se očituje u razmjeni natjecatelja, organizaciji sportskih seminara, zajedničkih nastupa na svjetskim kupovima koji se održavaju u Mađarskoj, organizaciji prijateljskih mečeva Osijek - Pečuh u sklopu manifestacije "Osječke ljetne večeri" na otvorenom.

Tihamer Brunner je međunarodno poznati borac u "tvrdim" disciplinama kickboxing sporta:
2001. - amaterski svjetski prvak WKA federacije u thai boxu -86kg, Beč, Austria
2002. - amaterski svjetski prvak WKA federacije u thai boxu -91kg, Massa di Carrara, Italija,
2003. - 3. mjesto na Svjetskom kupu thai boxu -91, Szeged, Mađarska
2007. - 3. mjesto na WAKO svjetskom prvenstvu u full contactu +91 kg, u Coimbri, Portugal
2008. - 3. mjesto WAKO Europsko prvenstvo u full contactu +91 kg, u Varni, Bugarska
2009. - 3. mjesto na WAKO Svjetskom prvenstvu u K-1 +91 kg, u Villachu, Austrija.

Potpisivanju ugovora bili su prisutni direktor osječke podružnice “Jadranskog osiguranja” Nediljko Knežević, Dušan Vunjak dopredsjednik kluba i predstavnik firme “Portas” te sportski direktor i glavni trener kluba Vjekoslav Beck. Nakon potpisivanja ugovorne pristupnice gosp. Brunner je primio klupsku opremu dar Hrvatskog Sokola. Organiziran je radni ručak na kojem su dogovoreni detalji o načinima treninga i planovima natjecanja.

Inače, gosp. Brunner predao je zahtjev za dvojno državljanstvo jer su mu roditelji hrvatskog porijekla.

Ugovornom pristupnicom obvezao se na poštovanje pravila Hrvatskog kickboxing saveza i obaveza nastupa po kalendaru HKBS-a. Prvi nastup će biti 14. prosinca u Pakracu na „Croatia open – final fight 2009” gdje će klub obaviti i konsultacije s predsjednikom i tajnikom Hrvatskog kickboxing saveza, prof. Predragom Znaorom i Romeom Dešom.

Treninzi će se održavati naizmjenično u Osijeku i Pečuhu. Vladimir Stevanović će predvoditi ekipu sparing partnera, stručni trenerski tim će voditi Vjekoslav Beck uz asistenciju Vlade Gajića, te će se ostvariti suradnja s Osječkim gradskim klubovima koji su članovi HKBS-a.







Eto, dobro došao.




Post je objavljen 16.11.2009. u 01:47 sati.