Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdnovakiravenski

Marketing

Zbogom Tihi


Ugasio se jedan mladi život. Otišao nam je prijatelj, drug, otišao nam je naš Tihi.

Tihomir Čukelj, svima nama znan kao Tihi, rođen je 30.08.1976. u Zagrebu, a cijeli svoj život proživio je u obiteljskom domu oca mu Juraja i pokojne majke Marice u Novakima Ravenskim
Završio je 6 razreda osnovne škole, a nakon toga ubrzo započinje raditi na svim poslovima koji su mu se nudili. I to je ono po čemu će ga ljudi najviše pamtiti. Kao osobu, dečka, mladića koji je uvijek radio, koji nije odbijao pomoći, koji je uvijek bio tu, dok nam ga kratka i teška bolest nije uzela, u petak 13.10.2009. u 33 godini njegova mladog života.
Članom Dobrovoljnog vatrogasnog društva postao je 14.03.1993. godine, a za ispitanog vatrogasca polaže 1998. godine, a dvije godine kasnije polaže za vatrogasca prve klase.
U tom razdoblju prima i Spomenicu za 10. godina aktivnog rada u vatrogasnom društvu Novaki Ravenski.
No ono po čemu će svi članovi pamtiti Tihomira, našeg Tihija, je sudjelovanje na svim radnim akcijama koje su se održavale u našem Vatrogasnom domu, oko njega, ili bilo kojoj radnoj akciji za potrebe našeg mjesta.
Izgubili smo prijatelja, druga, jednog dobrog mladića...

Opraštajući se danas od njega zahvalimo mu još jednom na njegovoj dobroti, njegovoj pomoći koju nam je svima pružao svojim radom.

Zbogom Tihi i neka ti je laka hrvatska zemlja....


Photobucket
1976 - 2009


Post je objavljen 15.11.2009. u 17:31 sati.