Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/prevencijang

Marketing

Oaza za malene

Stručna udruga za prevenciju socijalnopatološkog ponašanja mladih “PREVENCIJA“ 29.10.2009. je uz nazočnost prisutnih predstavnika grada, Turističke zajednice i ostale uzvanike te na radost okupljene djece, otvorila obnovljeno dječje igralište u Naselju Urije.
Photobucket

Predsjednica udruge gđa. Aleksandra Grubač, dipl. defektolog-socijalni pedagog, pozdravila je nazočne te istakla je da projekt „Oaza za malene“ uz veliku pomoć članova koji su uključeni kao volonteri ima veliki uspjeh što dokazuje i ovaj prostor namijenjen djeci.
Photobucket
Za projekt „Oaze za malene“, odobrena su financijska sredstva od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva i Zaklade za razvoj lokalne zajednice „Slagalica" s ciljem nabavke sprava za dječje igralište Urije.
Na taj način, već postojeće igralište opremili smo s još jednom dvostrukom ljuljačkom, toboganom i jednom klatilicom.
PhotobucketPhotobucket

Osim financijskih sredstava za nabavku sprava za igralište, ovu našu akciju uređenja igrališta potpomogli su:
Županija Brodsko-posavska, Grad Nova Gradiška, Komunalno poduzeće „Slavča“ d.o.o., Kova d.o.o. i Stručna udruga „PREVENCIJA“.

Zamjenik gradonačelnika gospodin Milan Mateša, dipl. ing., pozdravljajući nazočne istaknuo je da Grad Nova Gradiška podržava svaku takvu akciju te da će prema svojim mogućnostima uvijek učestvovati i pomoći.
Photobucket

Tekst preuzet sa stranice novagradiska.hr

Post je objavljen 15.11.2009. u 16:12 sati.