Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

10 milijuna dolara za budućnost brazilske djece

Kolumnist Bruno Astuto je u dnevnom listu O Dia objavio detalje o Madonninim projektima u Brazilu. Naglasio je kako Madonna i brazilski poduzentici planiraju iskeširati 10 milijuna dolara za organizaciju NGO Success For Kids koja se zalaže za društvene i humanitarne projekte u siromašnim četvrtima diljem Brazila. Veći dio novca je donirao brazilski bilijunaš Eike Batista. Madonna također planira investirati milijun dolara u svoj projekat. Madonna je tijekom svog boravka u Brazilu upoznala mnoge poduzentike kao što su Alvaro Otero i Fatima Otero, Luis Malvido, Gisella Maclaren i dr.

Popularni par Luciano i Angelica Huck su ostali oduševljeni Madonninom dobrom voljom i brigom za brazilsku djecu. Angelica Huck je napisala na svom Twitter profilu: "Danas sam imala veliku čast upoznati i otkriti koliko je Madonna zapravo dobra osoba. Jako sam impresionirana."

Madonna je nedavno večerala u japanskom restoranu Yume, a glasnogovornica restorana je otkrila novinarima koja su jela oduševila Madonnu. Istaknula je da joj se jako svidio njihov specijalitet mango nori, te da je Madonna tijekom večere izgledala sasvim opušteno.

Madonna je u četvrtak otputovala u Sao Paolo na privatnom avionu rabina Michaela Berga koji je otvorio kabala centar u Jardinsu, Sao Paulu. Madonna se istog dana vratila u Rio gdje je imala zakazane večere s brazilskim uglednim ličnostima.



Post je objavljen 15.11.2009. u 15:16 sati.