Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/capljina

Marketing

HNK Čapljina jesenski prvak Druge lige FBiH - Jug!

Image and video hosting by TinyPic
Sigurnom pobjedom od 3:0 nad Tomislavom, nogometaši Čapljine su jedno kolo prije kraja prvog dijela osigurali jesenski naslov. Čapljinci trenutno drugoplasiranoj Slogi bježe devet bodova s tim da Sloga sutra na svom terenu igra s Lokomotivom susret 14. kola u kojoj bi sve osim pobjede Uskopljana bilo iznenađenje. Već u 4. minuti utakmice Čapljinci su pogotkom Alena Čehajića poveli te su tako dali do znanja da neće biti nikakvog opuštanja i da su im ovi bodovi jako potrebni za naslov jesenskog prvaka.

Image and video hosting by TinyPic

Domaći nogometaši su bili puno dominantniji i konkretniji, a najbolju prigodu za povećanje vodstva imao je Jusufbašić iz jedanaesterca kojeg je izborio Bajrić, ali je gostujući vratar Ivković dobro reagirao i obranio udarac mladog nogometaša Čapljine. Do kraja prvog dijela mreže se nisu tresle, a na novi pogodak se čekalo sve do 73. minute kada se Jusufbašić upisao u listu strijelaca te tako iskupio za nerealizirani jedanaesterac s početka utakmice.

Image and video hosting by TinyPic

Konačni rezultat postavio je Damir Obad u 85. minuti nakon asistencije Zubca koji je lijepo prošao po lijevoj strani te ubacio na pet metara gdje se našao Obad. U posljednjem kolu jesenskog dijela Čapljina će gostovati u Drežnici kod Sokola, gdje, s obzirom na razliku u kvalitetu ove dvije momčadi, tri boda ne bi trebala doći u pitanje.

14. kolo Druge lige FBiH:
HNK "Čapljina" - HNK "Tomislav" 3:0 (1:0).
Stadion Bjelave u Čapljini.
Gledatelja: 150.
Suci: Spahalić (Mostar), Prce (Stolac), Jelin (Mostar).
Strijelci: 1:0 - Čehajić (4. minuta), 2:0 - Jusufbašić (73.), 3:0 - Obad (85.).
HNK "Čapljina": Josić, Zubonja, Grbavac, Dodig, Kruškonja, Jurković, Husić, Čehajić, Musli, Bajrić, Jusufbašić. Još su igrali: Zubac, Remetić, Obad. Trener: Jusuf Čizmić
HNK "Tomislav": Ivković, Šimić, Pračić, A.Kovačević, S. Kovačević, Perković, Radoš, Mašić, Jurčević, Šarić i Tadić. Trener: Ilija Bagarić.

Post je objavljen 14.11.2009. u 23:32 sati.