Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antiantifanth

Marketing

Welcome to Humanoid City Tour!



*šta reći..aaaaaaaa..jedva čekam 28.3.2010 cerek

Konferencija u Mexicu!
1. video



Bill: Dobro je jučer Tom u hotelu rekao: "Letjeli smo 12 sati na mjesto gdje slušaju našu glazbu, sviđa im se naša glazba i postigli smo veliki uspjeh, novi album je dobro prihvaćen ... To je odličan osjećaj, da uistinu je.

Bill: Naravno potpisat će sve što smo obećali i nadamo se da će svi koji su putovali iz daleko, ići kući vrlo sretni.

Bill: Zapravo nismo neke imali posebne inspiracije. Uglavnom, ušli smo u studio zajedno smo kombinirali svoje ideje o tome što pisati. Glazba koju slušamo je vrlo različita i mi smo ipak bend, slušamo i inspirira nas tema znanstvene fantastike. Ono je došlo iznenada, nismo imali plan.

Bill: Pa, nešto slično danas, tamne krugove i bore, ali stvaranje glazbe. Ja stvarno ne mogu zamisliti budućnost stvari od Tokio Hotel-a.

Bill: Trenutno planiramo naše putovanje po Europi. Sljedeće godine imat ćemo 32 koncerta i radimo s ljudima koji rade pozornicu koja će izgledat nevjerovatno - sve je super, i datumi Meksiko ... nemamo datume, ali ćemo nastupati svugdje i napravitit ćemo nešto u Meksiku, ali nemamo određeni datum.


Bill: Oduvijek sam mrzio kada su mi govorili šta raditi ili kako se obući. Morate imati svoj vlastiti stav i slijediti svoje snove ...
... Morate biti svoji, osjetiti i reći ono što osjećate ... raditi ono što drugi kažu... ja ne mogu. Mi smo oduvijek tako živjeli. Naša vlastita filozofija, ono što nas zanima, što osjećamo ... što diskografske kompanije kažu, NE. Mi želimo nastaviti sami, to je vrlo važno. Također, zabavljate se i imamo uspijeh, naravno za uspjeh morate dobiti sretni,a mi smo imali puno sreće i za to smo zahvalni.

Bill: Na naslovnici smo puno radili. Imali smo puno posla i radili s drugima. Kao glazbenik uvijek imaš viziju kada pisati pjesme, imat neke ideje, nekoliko videa koje prate taj proces.

Tom: Pa s naslovnicom koja je bila prva koju smo imali. Prvo, imali smo drugog Billa koji nas je iznenadio kada je rekao da će samo on biti na naslovnici..a drugi ne.(Bill klima glavom da to nije istina)

(Smiju se)

Bill: To je vrlo važno za nas, i naravno, ne samo za sebe nego i za cijeli svijet. To je važno zbog pada Berlinskog zida. Mi ne bi bili ovdje, ne bi bilo gledišta koje imamo sada, ne bi narasli do te mjere da nije pao zid. Isto takoje istina da znamo da Njemačka kojusada znamo, kao jedinstvene Njemačke zemlje, ostalo je samo ono što su nam rekli naš roditelji. Još jedna stvar u Berlinu, EMAS, važno je da nam je bila iznenađujuća noć i nagradu koju smo osvojili ... it's great.

Bill: samo jedini koji je bio bolji od nas, bio je David Hasselhoff.

(Smiju se)

Tom: To s reality show-om nije istina, ali bilo bi dobro. Zašto ne? Zašto ne napraviti jedan? I darove od fanova nismo uradili ništa, jer nismo imali kontakt sa fanovima, ali je nešto što se nadamo da će se promijeniti.


2. Video




Tom: Mi ne pokušavamo napraviti neku sliku koja nije od nas samih, ponekad je čudno kad nas vide zajedno, svaki sa svojim vlastitim stlom, jer smo različiti vizualno, ali mi smo takvi. Puštamo svakoga da živi i odjeva kako osjeća. Georg volii David-a Hasselhoff-a.

(Smiju se)

Georg: Uz plesne djelove.

(Smiju se)

Bill i Tom: Iskreno, ja stvarno ne znam što se događa, mi vjerujemo da je to izmišljeno od strane medija. To nije nešto što je došalo preko Interneta, jer ni u grupi, ni među fanovima nemaa suparništva, jer se ništa ne može usporediti. Ne,ne vidim suparništvo. (između Jonas Brothersa i Tokio Hotel.-a)

(Svi su se smiju, jer Bill i Tom govore u isto vrijeme)

Bill: Zapravo, to bi mogao biti bilo koji grad. Mi smo ga izabrali, jer smo ga voljeli. Netko je imao ideju ...

Tom: Što misliš pod "netko"? To sam ja!

(Smiju se)

Bill: Da, Tom je dobio ideju, a nama se svidio naziv. U slučaju nepoznatog grada. To se mogao biti Meksiko,jer Mexico još nismo vidjeli. Tada bi sve bilo u redu. Mi nismo znali kada smo počeli kakvi će biti naši životi. U tom trenutku smo odabrali to ime, prije početka puta...

RTL PUNKT 6 - 12.11.2009



SLIKA KAKO IZGLEDA BILLOV AUTO! cry

Photobucket


TOKIO HOTEL SU 1. NA MTV ADRIA OVAJ TJEDAN!!!!!..
..ah napokon..jer stvarno zaslužuju biti na 1. mjestu..glasati možete ovdje!


TOM! no

Photobucket

BILL! yes

Photobucket

--POZZ-- wave

Post je objavljen 14.11.2009. u 21:49 sati.