Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

2. HMNL - sjever

Kako započeti članak ako ne sa MNK"Zagreb-Puljić" odigrana su četiri kola i opet problemi sa njima . Sva sreća odigrali su samo tri utakmice (jednu bili slobodni ima neparan broj klubova u ligi , no počnimo redom:

1.- Na Plenumu tražili da budu slobodni 1 kolo jer im navodno igrači su zauzeti ( da se provjeri znali bi što je prava istina)

2.- Na Plenumu klubovi tražili ODGODU 1. kola (i odgođeno) dok se ne riješi slučaj kluba MNK"Zagreb - Puljić" i njegovog predsjednika Ljubomira Puljića od prošlog prvenstva (nenastupanje seniora i juniora , ponašanje predsjednika - to je trebao riješiti Stegovni sudac Zlatko Nakić nakon završetka prošlog prvenstva ,a nije).

3.- Počelo prvenstvo(1 kolo), a slučaj nije riješen sve ostalo po starom.Tko štiti klub MNK"Zagreb-Puljić" i njenog predsjednika Ljubomira Puljića.

4.- Odigrano 2 kolo i igrao svoju prvu utakmicu kao domaćin MNK"Zagreb-Puljić" protiv MNK"Zagreb-Zapad" i odmah problemi nemaju dva igrača mlađa od 21 godinu (nisu smjeli nastupiti po Propozicijama natjecanja: stav 9 članak 15 , tko im je dozvolio nastup ??) i problemi sa ponašanjem na utakmici predsjednika kluba Ljubomira Puljića. Predaje se prijava za disiplinski postupak protiv kluba i predsjednika.

5.- U glasniku (11.11.09.) obavijest da se klub MNK"Zagreb-Puljić" predaje se prijava za disiplinski postupak protiv kluba jer nije platio članarinu (Kotizaciju) , a trebao je platiti do 15.10.09.g.

5.- U 4.kolu klub MNK"Zagreb-Puljić treba biti domaćin ali mjenja domaćinstvo . Razlog neznamo ali samo pitamo dali je klub zadovoljio po Propozicijama natjecanja članak 8 - prijava (ugovor) gdje igra kao domaćin i dali je dostavio Povjereniku natjecanja do 02.10.2009. Navodno nije jer nema ugovorenu dvoranu za igranje domaćih utakmica i tko je tom klubu onda dozvolio da se natjeće.

A sada kakve je kazne klub MNK"Zagreb-Puljić"dobio za sve to :
-- od prošle sezone 08./09. (nenastupanje seniora dvije utakmice ) - NEMA KAZNE (disiplinac Z.Nakić)
-- 2. kolo nema dva igrača do 21 godine - UPOZORENJE (disiplinac F.Božić)
-- 2. kolo nesportsko ponašanje predsjednika - UKOR (disiplinac F.Božić)
-- neplačanje članarine do 15.10.2009.g. - još nema kazne
-- 4.kolo neigranje utakmice kao domaćin i dostavljanja ugovora (domaćinstva) do 02.10.09.g. - ???????

Post je objavljen 13.11.2009. u 12:00 sati.