Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daltoni-os

Marketing

Kohortaši i mali nogoš u Osijeku !

Photobucket
Foto : B.Mr. wink

Bez obzira na pregršt reprezentativaca u svojim redovima,malonogometaši iz Splita,Brodosplit Inženjeringa, neće imati ni najmanje lak zadatak da izvuku pozitivan rez na tekmi u Osijeku spram ekipe MNK Skripta V.B.K.. Ipak , dojam je da ovogodišnja ekipa Splićana nije još uvijek na potrebitoj haklerskoj razini kako bi mogli pripisati sebi ulogu favorita u susretu s Osječanima. Očita perjanica MNK Split je zasigurno,u ovom trenu,mlada nada malog nogoša,stasiti napadač Dean Banić (1985). Nerješiva enigma za suparničke obrane,a posebice vratare. I tu se možda nalazi očita prilika za malonogometaše Skripte V.B.K. koji bi,samo punim pristupom tekmi,mogli ostvariti i više od očekivanog.

Photobucket
Foto : B.Mr. wink


Na kraju krajeva ne možete dovijeka imati športski peh. Vrijeme je da se smajli okrene i prema Pospišil pulenima. Zar ne ? Makar to značilo igru bez zeke-peke,atrakcije iliti ekshibicije za Skriptu V.B.K.. Mada je to teško očekivati od Skripte V.B.K.. Pobjedi se ne gleda u zube. Da. Zašto očekivati drukčiji rez,kada Osječani imaju ekipu koja je u stanju ostvariti potiho očekivani rezultat,sada već pomalo nestrpljivih nogometnih kibicera u gradu pokraj rijeke Drave. Prestanite promašivati zicere i rez će sam po sebi doći. Čvrsta obrana,s više nego potrebitim bravuroznim vratolomijama vratara Lukačevića koje donose mir unutar ekipe, vjerojatna je spika u pripremi tekme gosp. Glumca. Novopostavljeni trener malonogometnog kluba Skripta V.B.K. na svom debiju zasigurno priželjkuje start iz snova. Poznavajući Zdenkov rad i njegovu profesionalnost sve su opcije otvorene. I to nije daleko od istine.

Photobucket
Foto : B.Mr. wink

Naravno da nisam zaboravio. Možda je to trebalo bit napisano na početku ovog teksta, ali nikad nije kasno. Posebice jer su navijači najbolji dio malog nogoša grada Osijeka. To je realna činjenica. Stoga je za očekivati i dolazak najbrojnije navijačke skupine u gradu, a to su svima znani Kohortaši. Stvoriti pozitivno nabrijanu atmosferu na športskim priredbama nije ni najmanje lak zadatak. Veoma važan ako ne i presudan detalj u igri svakog tima. Ne kaže se uzalud da publika svoje športske pulenove,svojim navijanjem diže i daje im krila,a to znači dodatni poticaj k postizanju priželjkivanog rezultata. Stoga Kohortaši što čekate ? Podrška i pomoć je sad najpotrebnija i drugom prvoligaškom nogometnom predstavniku iz grada na Dravi. Osijek je grad malog nogoša,a to je poveznica i s velikim nogometnim događanjima u gradu.

Daltoni thumbup


Post je objavljen 13.11.2009. u 07:02 sati.