Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdmraclin

Marketing

APEL ZA POMOĆ MALOM PATRIKU

Vatrogasna zajednica grada Zaprešića i dobrovoljno vatrogasno društvo Hruševec Kupljenski pokrenulo je humanitarnu akciju za pomoć malom Patriku.
Mali Patrik Jandriček na žalost svih nas rođen je bez očnih jabučica što je vrlo rijetki slučaj i jedini u hrvatskoj, a nažalost desio se nama u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu gdje je tata malog Patrika dugogodišnji vrlo aktivni član. Mali Patrik živi u vrlo skromnoj i siromašnoj vatrogasnoj obitelji koja nije u mogućnosti financijski izdržati teret liječenja.
Mali Patrik je star samo osam mjeseci i mora proći nekoliko vrlo skupih operacija, kako bi mu se pomoglo i pripremilo za život . Do sada je izvršena jedna operacija u Švedskoj, a mora ih obaviti još nekoliko kako bi se sačuvali očni živci i ugradile umjetne očne jabučice. Svaka od operacija košta oko 20.000 kn. Roditelji to nisu u mogućnosti financirati.
Vatrogasna zajednica grada Zaprešića i Dobrovoljno vatrogasno društvo Hruševec Kupljenski organizirali su humanitarni koncert i uz razne donacije sakupili 31 000 kuna koja su još uvijek nedostatna za niz operacija koje slijede, pa stoga nastavljamo akciju, te molimo braću vatrogasce, vatrogasne zajednice i dobrovoljna vatrogasna društva da se priključe ovoj humanitarnoj akciji i pomognu svojim doprinosom za spas malog Patrika uplatom sredstava na žiro račun:

Patrik Jandriček - Hruševec Kupljenski
2360000 - 3114228229

Broj računa za uplate iz inozemstva:

Zagrebačka banka
Patrik Jandriček
IBAN: HR9523600003237251731
BIC ZABAHR2X

Zahvaljujemo svima koji su dosad pomogli!

Preneseno s Vatrogasnog portala.

Post je objavljen 12.11.2009. u 22:42 sati.