Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tremolo

Marketing

Polucija Mozgova + Belfast Food



Nakon dulje pauze evo jedan koncert da nas ugrije u ove hladne dane.Dakle, 20.11. 2009 povodom svjetskog dana srednjoškolaca, Glazbena udruga mladih Tremolo i šibenska gimnazija Antun Vrančić pozivaju vas na koncert kultnog hrvatskog benda Belfast Food koji će vam na sebi svojstven način donijeti dašak Irske. Uz njih nastupa i dobro vam poznata Polucija Mozgova, koja će vas dobro zagrijati na općepoznat šibensko/punkerski način.



Mali info Belfast food-u:

Belfast Food pod ovim imenom djeluje od 1996. godine kad su članovi grupe ''Ima tu neshto'' koji datira još iz ranih devedesetih,odlučili promijeniti ime.Od samih početaka su njegovali melodije porijeklom iz Irske,bile to originalne pjesme ili coveri.Nakon nekoliko nastupa izavaju prvi live CD ''Live in Rijeka'',nakon čega slijedi ''Zašto Zato'',''Melodije Istre i Kvarnera'' te ''Zeleni Album''.
Poznati po svojoj neodređenosti glazbenog stila i nastupa garantiraju dobar provod već dugi niz godina kako u Hrvatskoj,tako i u inozemstvu.Nadamo se da će tako biti i ovaj put.

Polucija Mozgova je bend koji se na ovim,prostorima više i ne treba posebno najavljivati,vjerujem da ste svi upoznati sa njihovim glazbenim opusom,stilom te atmosferom koju naprave na svojim koncertima.

Dugo nije bilo dobrog koncerta na šibenskim prostorima, zato se pojavimo u što većem broju pokazujući da je potrebno više ovakvih događanja u našem gradu!

Ulaz:25 kn

Šank: Standardno

Početak: 21h



Post je objavljen 12.11.2009. u 22:22 sati.