Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rs-orkan

Marketing

Dva kišna poraza

Dugi Rat, SRC Streljana, 07.11.2009.
ŽRL za djevojčice rođene 1996. i mlađe, 8.kolo
HRK ORKAN- RK VRANJIC 8:15(3:10)
Utakmica se održala na rukometnom igralištu(streljana) u subotu. Započeli smo utakmicu u jako teškim uvjetima (sklisko igralište,kiša).
U prvom poluvremenu vranjičanke su se bolje snašle, te iskoristile svoje prilike. Pokušale smo stići taj rezultat ali nismo uspjele, te smo na kraju prvog dijela gubile 3:10. U drugom poluvremenu bilo je još teže igrati jer su baluni bili previše mokri, te se nismo uspjele u tome dobro snaći kao gošće iz Vranjica.
Imali smo par prilika (penali) koje smo falili i pomogli Vranjicu da prijeđe u još veće vodstvo. Malo smo se trgnuli, te počeli igrati, zabili smo nekoliko golova, ali to nije bilo dovoljno za preokret. Na kraju smo ostali 8:15. U ovoj utakmici iskazala se Vinka Mimica koja je jako dobro odigrala, te postigla 3 gola.

HRK "ORKAN"
Vinka Mimica(3), Ivana Ribičić(2), Lucija Ercegović(2), Marina Banović(1), Antica Mimica, Marina Šćurla, Petra Balić, Lucija Mrkonjić, Sara Pecić, Mirijam Nerer

RK "VRANJIC"
Antonia Milovac(6), Josipa Jerković(3), Marija Ljubičić(3), Nikolina Zebić(1), Nikolina Buljan(1), Ivona Buljan(1), Božena Čubelić, Josipa Kačinić, Vlatka Smodlaka, Matea Bulić, Ana Sikirica, Matea Skomrlj, Helena Muslim, Mia Teklić.

Napisala: Marina Šćurla

Dugi Rat, SRC Streljana, 07.11.2009.
ŽRL za djevojčice rođene 1998. i mlađe, 8.kolo
HRK ORKAN- RK VRANJIC 5:11(1:8)
U subotu je odigrana utakmica 8.kola ŽRL-djevojčice '98 između Orkana i Vranjica. Kao domaćini smo postigli prvi gol, ali odmah nakon toga uslijedio je niz protivničkih golova i prvo poluvrijeme završava rezultatom 1:8.
Drugo poluvrijeme postigle smo više golova od protivnica, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu. Mija i Mirijam su postigle po dva gola, a Anamarija jedan.
U teškim uvjetima odigrale smo loše, sa dosta pogrešaka, pa priznajemo poraz od gošći koje su se pokazale bolje.

Napisala: Petra Balić

Post je objavljen 12.11.2009. u 17:05 sati.