Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbb-jarun

Marketing

Domagoj Antolić već na zimu ide u Dinamo, možda i Musa i Vrsaljko!

Image and video hosting by TinyPic
U Lokomotivi su dva igrača po mom ukusu. Riječ je o Šimi Vrsaljku i Domagoju Antoliću za koje bih posebno volio da se profiliraju kao pravi igrači - izjavio je Krunoslav Jurčić
Do kraja jesenskog dijela prvenstva ostalo je samo tri kola, a tada kreće “zimski mercato“. U zimskom razdoblju “jačaju“ odnosi bratskih klubova Dinama i Lokomotive, a igrači posljednjih sezona često međusobno mijenjanju sredine. Dinamo danas na Kajzerici pod kontrolom ima čak 15 mladih igrača, iako i oni stariji (Martinac, Mesarić, Puljić) po potrebi mogu otići “gore“. I ove godine između Dinama i Lokomotive bit će međusobnih razmjena, što je najavio i Lokomotivin trener Roy Ferenčina.
- Postoji mogućnost da netko od naših igrača ode u Dinamo. To je i načelo projekta Lokomotiva od kojeg ne odustajemo. U tom slučaju mi bismo ponovno dobili najperspektivnije Dinamove juniore - kazao je Ferenčina.

Lokomotivina rubrika “odlasci“ najviše će ovisiti o predviđenoj čistki koja će tijekom zime zahvatiti svlačionicu Dinama. Ipak, među 15 mladih Lokosa danas se izdvajaju imena Domagoja Antolića, Šime Vrsaljka i Marija Muse.
- U Lokomotivi su dva igrača po mom ukusu. Riječ je o Šimi Vrsaljku i Domagoju Antoliću za koje bih posebno volio da se profiliraju kao pravi igrači - izjavio je Krunoslav Jurčić, uoči prvenstvene utakmice s Lokomotivom.

Domagoj Antolić (18) moderni je vezni igrač koji je upotrebljiv na svim pozicijama u sredini terena. Zanimljivo, za njega su braća Mamić nedavno tvrdila kako će kroz dvije godine postati i Dinamov kapetan, pa je on danas jedini sigurni putnik prema Maksimirskoj 128. Šime Vrsaljko (17) također je veznjak, upotrebljiv i na bočnim pozicijama. Jedina mana su mu godine, jer njegov odlazak u Dinamo nema smisla, ako tamo ne dobije potrebnu minutažu. Njegovo vrijeme će sigurno doći. Mario Musa (19) igra na poziciji lijevog braniča, gdje je u Dinamu danas velika gužva (Cufre, Ibanez, Carlos i Glavina). Zimska čistka Dinamovih stranaca trebala bi i Musu odvesti “gore“. Prema tome, Antolić u Lokomotivi odbrojava zadnje dane, dok su blizu Dinama Musa i Vrsaljko...

Post je objavljen 12.11.2009. u 13:09 sati.