Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/matejuska

Marketing

Neću pisat i gotovo

Evo me Crvenkapa, a i Mare iznapadale da san zapostavila svoj blog. Naime, zamislite, već punih..kol'ko, 5, 6 dana nisan napisala novi post? Skandalozno!

A to šta san bolesna, to nikom ništa, a? Nego aj ti lipo Marčelina izvoli pisat svoje pizdarije da se mi moremo kliberit uz onu prvu kavu na poslu? Em šta zabušavate na poslu, em nemate suosjećanja za jadnu i bolesnu i kukavnu mene.

I o čemu bi tribala pisat? Kako me boli? Pa to san mogla prije dok nisan bila selebriti, ali sad kad san na onoj kul listi ne mogu brate sebi dozvolit pisanje svačega! Odsada samo produhovjene tekstove pišen. Zaboravite seks i kontenplancije od muško-ženskin odnosiman!

Evo san navodno prebolila virozu, ali se ne osjećan nimalo dobro, to mi je možda od straja.

Kvragu kad ovu novu gripu čovik nikako ne more svatit. Prvo su bili govorili da ova gripa tare samo Meksikance. Odma san odanila s obziron da mi kolko znan niko u familji nije bija Meksikanac, znači neman genetcke predo..predips..đavlu...nema veze.

Onda su prominili pa rekli da nova gripa satare samo one šta imaju već neku boleštinu od prije. Tu san se opet razgalila, jer kliko znan neman ništa od prije, ni bolesti ni pameti.

Onda su međutin rekli da nova gripa napada najčešće debele. Jebate ka san to čula tri dana nisan ništa u usta stavila od panike, i satrala san prijateje zdravctvene radnike sa pitanjiman jesan li ja debela.

Oni su mi svi rekli da nisan debela nego pupasta. Na to san ih zamolila da provjeru kod one svjetcke zdravctvene organizacije je li ta gripa napada pupaste. Rekli su mi da u svitu nigdi nema pupastih nego samo u Splitu, jerbo da pojam pupastih ne postoji u normalnin zemjama sa zdravon demokracijon.

Tako san opeta ostala u straju. Nadan se da će ta gripa ako me i dočeka iza kojeg kantuna, svatit da san ja pupasta i da joj nisan na popisu.

Kad su ono poslin toga bili obznanili da ta pošast napada najviše starije jude, ja san cila sritna pomislila kako još spadan u mlađi svit daklem mogu bit mirna. Je vraga! Najzadnjija saznanja su in da od ove gripe stradavaju u stvari mladi judi!

Odma san isti čas prominila konpletni look, počela nosit crne vunene bičve, metnila crni šudarić, pri odu se držin za kosti i svima okolo na sav glas grintan kače penzija kače penzija. Zajebat ću ja nju, ne zvala se ja baba Marčelina!


Post je objavljen 11.11.2009. u 11:25 sati.