Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antiantifanth

Marketing

TH u Meksiku

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

*Toooom??? aaaaaaa.. ljubičasto, ljubičasto.kako mu odlično stoji.. makar, malo mi umorno jadan izgleda :((

U Meksiku su imali potpisivanje autograma i poslije il prije toga.. xD..su nastupali. Pjevali su Automatic, World Behind my Wall i Ready Set Go!

Automatic



by

World Behind my Wall

El Evento 40(Mexico 2009)-Tokio Hotel - World Behind my Wall
by vanzekin

Ready Set Go

El Evento 40 (Mexico 2009) - Tokio Hotel - Ready, Set, Go.
by vanzekin

Rock on Altitude - Tokio Hotel intervju



*hahhahahahha.. kako se Bill smije kad ova kae Georgu da ima lijepu kosu... ccc.. bezobrazni Bill ... :P awww... a Gustav ne zna kaj bi rekao.. ajoj.. jadan :(( šmrc.. Tom mi malo prehlađeno zvuči.. eh :((



*awwwwww... sad sam se rasplakalaa... jeste čuli??? imamo najbolji glazbeni ukus...Glasni smo.. uvijek smo energični i uvijek i podupiremo.. spavamo ispred dvorana (aww - 28.3.10.).... :)) Voliiim ihhh!!!!



*hah.. tad još nisu znali koji će bit singl.. i ovo kak su to sve rekli, po svemu se čini da je spot za World Behind my Wall već snimljen.. :)) // Lijepo mi je ovo kad kaže da su njihovi fanovi odrasli uz njih.. to sam ja milijun puta ponovila. :)) I stvarno je tak!!! // turneja... Tom "We'll be amazing!" daaaa.. aaaaaaaaaaa :))) // hahha.. dada.. Tom samo zna reć da je on bolji pjevač od Billa.. kad treba pokazat onda niš... ccc.. sumnjivo.. :P // btw, kaj ej bilo ovo, jesam ja to dobro čula?? Da su im fanovi ali drouu??? xDD ma budale (fanovi).. u smeće s tim!! ;))


Tomov Blog
Billov mikrofon... bling bling.. xDD

Photobucket
Photobucket


*The End*

Post je objavljen 11.11.2009. u 09:32 sati.