Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/calcioitaliano

Marketing

Još jedna smjena trenera, ovaj put u Serie B. Julio Cesar produžio ugovor s Interom do 2014.

Još jedan klub iz Serie B odlučio se je na promjenu trenera. Fabrizio Castori više nije trener Piacenze. Nakon subotnjeg poraza od Mantove na svome terenu ekipa iz pokrajine Emilia se nalazi na nezavidnom pretposljednjem mjestu na tablici Serie B, te je smjena Castorija bila očekivana. Novi trener "Piacentina" bi trebao biti Giuseppe Pillon. Kao alternative spominju se Bortolo Mutti, koji je u 90.-im godinama već vodio Piacenzu, te Fernando Orsi. Danas će se znati nešto više o tome.

Julio Cesar, Brazilac na golu Intera, produžio je ugovor sa "nerazzurrima" do 2014. godine. On je tim povodom kratko izjavio : " Sada želim to proslaviti sa puno novih pobjeda!"

Talijanski sportski disciplinski savez izrekao je kazne igračima u Serie A i Serie B koji zbog zarađenih isključenja i prekobrojnih žutih kartona neće imati pravo nastupa u slijedećem kolu.
Iz Serie A sa jednom utakmicom neigranja kažnjeni su : Stankevicius (Sampdoria), Raimondi (Livorno), Di Natale (Udinese), Aronica (Napoli), Cossu (Cagliari), Doni i Guarente (Atalanta), Milanetto (Genoa), Montolivo (Fiorentina), Nesta (Milan).
U Serie B izrečene su kazne slijedećim igračima : 3 utakmice neigranja dobio je Gorgone ( Triestina ). Sa po dvije utakmice neigranja kažnjeni su Fava ( Salernitana ) i Giallombardo ( Ascoli ). Jednu utakmicu zabrane igranja dobili su Costa (Reggina), Antonazzo (Empoli), Gorzegno (Sassuolo), Tamburini (Modena), Giorgi i Portin (Ascoli), Pratali (Torino), te Schiavi (Lecce).

Post je objavljen 11.11.2009. u 09:15 sati.