Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wwwwwwwww

Marketing

vicevi

DOSADAN MI JE BLOG PA DA BUDE SMJESNIJI UREDIO SAM GA VICEVIMA:::::POGLEDAJTE USPUT SVE HORORE O KOJIMA SAM PISAO...BY RisTA 1. ........Svjetsko prvenstvo u jeb..ini koje se održava u Bosni, finale. Tribine u dvorani su pune, tako da su čak i na podiju uređeni redovi stolica i klupa.
Komentator najavljuje tri finalista:
- "I poštovani gledatelji, dobrodošli na finale svjetskog prvenstva u jeb..ini. Finalisti su Rus Sergej, Amerikanac Joe i naš predstavnik Mujo!"
Kao što znate, mi ovdje gledamo koji će od njih trojice po*ebati najviše ljudi. I krenimo!
Prvi je Rus Sergej. I evo ga kreće! Prva osoba, druga, treća, peta, osma, dvanaesta, petnaesta, dvadesetaaaaa! I ljudi moji je li to moguće, Rus je oborio svjetski rekoooord!
A sada, Amerikanac Joe kreće! Prvi, drugi, peti, deseti, šesnaesti, dvdeseti, trideseti, i je li to moguće Amerikanac je oborio svijetski rekord samo par trenutaka nakon Sergejaaaa!
I sada poštovani gledatelji, naš Mujooooooo!
I krenuo je! Prvi, drugi, peti, deseti, dvadeseti, prvi red gledatelja, drugi, treći, zapad tribine, SJEVER, ISTOK, EVO GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!"



2.....Šta je to malo crveno i dere se Hi Hitler?-Buba švaba.


3..............Što uradi mujo kad želi udarit nesto glupo? -Udari hasu!


4..........Trkali se bosanac i crnogorac na 100 metara.Crnogorac prohoda 5 a bosanac se nije snaša


5......Dođe žak houdek na reklamu za koka kolu zero.Reče mu jezik - ti si veliki debeli lažov!,Odvrati mu žak - E pa lažov nisam!


6....Hitler usred zime na vrhu alpa.zove on pomočnika i kaže mu - Daj naloži mi par židova!


7.......Djed prica unuku kako su ih njemci za vrijeme drugog svjetskog rata postrojili i govorili im:Il cemo vas jebat il cemo vas strijeljat!
unuk :I
djed:Mene su strjeljali!


8.....Zasto je sve manje dobrih crnih viceva? - Nije dugo bilo rata.














thumbupthumbupthumbupthumbupthumbupthumbupthumbupthumbupthumbupthumbupthumbupthumbupzujozujozujozujozujozujozujozujomahmahmahmahmahmahmahmahmahmah

Post je objavljen 10.11.2009. u 21:03 sati.