Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinolovka

Marketing

FOTO TINO ( 106 ) - Primorac nadmašio Bandića

Franjo Arapović, Vedran Mlikota, Tereza Kesovija, dr. Nikica Gabrić, dizajner Boris Ljubičić, studenti, učenici, glazbenici... Bili su dio impresivne scenske kulise koja je dodatno dobila na atraktivnosti brojnim hrvatskim zastavama kao dodatni elemenat kako bi se dobio efekat patriotizma. Bivši ministra u Vladi doktora Ive Sanadera i po mnogima najuspješnji ministar obrazovanja u novijoj hrvatskoj povijesti, Dragan Primorac, najmlađi predsjednički kandidat ( 1965. godište ), učinio je sve kako bi dojam nakon službene objave predsjedničke kandidature u elitnom zagrebačkom hotelu Westin ( Hotel u kojem je boravio prošle godine i američki predsjednik George Bush prilikom posjete Hrvatskoj. ), privukao što je više moguću medijsku pozornost. Možda u tome nije uspio kao prije nekoliko dana zagrebački gradonačelnik, no u svemu ostalome, Primorac je Bandića debelo nadmašio.


" Primorac će Hrvatskoj dati suverenitet "


Kako se u hotelu Westinu okupio velik broj poznatih pjevača, sportaša ili pak glumaca, jedan od njih je morao  reći nešto kako bi pokazao mišljenje svih njih. Vedran Mlikota bio je i više nego sjajn čitajući tekst Petra  Gudelja o domovini, a kojim je htio pokazati što u srcu nosi Primorac.


- Tuđman je Hrvatskoj donio neovisnost, a Mesić svjetonazor, a ostalo je još puno toga što se mora donijeti. Primorac će Hrvatskoj donijeti suverenost, a ovim izborima ćemo pokazati da li ćemo dopustiti hajducima da vladaju. Dragan Primorac nije čovjek koji je okaljao svoju čast, svoj ugled i iz svog srca vjerujem da je on spreman i sposoban - rekao je dugogodišnji prijatelj Dragana Primorca, oftamolog, Nikica Gabrić.


" Od danas u Hrvatskoj više ništa neće biti isto " 


Svoj trijumfalan ulazak u dvoranu nezavisni predsjednički kandidat, Dragan Primorac, u društvu suprige Jadranke,  " začinio " je pjesmom koja je 2007. godine, na parlamentarnim izborima do pobjede nosila Sanaderov HDZ, " Croatio iz duše te ljubim ", pjesmu je izvela klapa Nostalgija, prema svemu viđenom radi se o svojevrsnoj " himni " Primorčeve predsjedničke utrke.


Kako su neki mediji pokušali povući paralelu između Dragana Primorca i američkog predsjednika Baracka Obame ( Iako osobno smatram da ovo više sliči kandidaturi Kennedya uz kojeg se isto tako pojavljivala prelijepa Jackie Kennedy, kasnije Onasis, ali i povremeno, filmska diva, Marlin Monroe. ), što Primorcu očito nije bilo mrsko, naprotiv ( sam se u Westinu usporedio sa novim američkim šefom države ), on je učino sve da službena objava predsjednilke kandidature više sliči američkim predizborima, drugiom riječima, radi se o estradizaciji izbora, dakle više nego što smo mi u Hrvatskoj mogli vidjeti do sada.


- Govore nam da ne vrijedimo, da moramo čekati neko drugo vrijeme, a ja im poručujem da je to vrijeme stiglo i danas krećemo izgrađivati novu Hrvatsku , od danas više ništa neće biti isto - na samom početku poručio je svojim pristašama, kojih je u Westinu bilo oko 400, nadahnuti Dragan Primorac. Naglasio je i kako putuje Hrvatskom, a ljudi ga pitaju gdje je nestala Hrvatska rada, poštenja, morala, obitelji, gdje je u toj Hrvatskoj nestalo domoljublje, zašto su nam uzeli nadu. Rekao je i kako novu Hrvatsku koju smo sanjali moramo početi izgrađivati od vrata do vrata, od županije do županije.


Prokomentirao je i Hrvate iz dijaspore rekavši kako ima osjećaj da se neki srame svojih ljudi, ali kako smo svi jedno i kako im nije smetalo kada su oni bili prvi i među našim braniteljima branili Hrvatsku. Izrazio je i svoj cilj da Hrvatska postane regionalni cilj obrazovanja, gospodarstva, svakog segmenta rekavši kako će Hrvatska to i ostvariti odmah ako poželi.


- Da nisam napustio mjesto ministra kada su ukinuti besplatni udžbenici, kada je ukinut besplatni prijevoz, ja danas ne bi mogao pogledati vama u oči, ali ne bi mogao govoriti da se nisam odrekao mjesta u Saboru i svih beneficija - opravdavao je svoju ostavku na mjesto ministra, kandidat za predsjednika Dragan Primorac.


FOTO ZAPIS:


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket 


Photobucket



Post je objavljen 10.11.2009. u 00:39 sati.