Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drinica

Marketing

Oče naš - za Europu!

A na samom kraju, zajednički smo izgovorili "čarobne riječi"...
Specijalnu molitvu Oče naša, za čitavu Europu!

"Molitva za Europu – Očenaš

Oče naš, koji jesi na nebesima,

Pomozi nama Europljanima, Oče, shvatiti i priznati Tebe za svoga Oca puna ljubavi; našega Stvoritelja, naše utočište, naš uvir. Daj da i mi sami budemo predani očevi i majke, nasljedujući Tvoj primjer, za dobrobit naše djece!

sveti se ime tvoje,

Oče, mi u Europi današnjice materijalisti smo i individualisti. Pitamo se samo ovo: "Koja je moja osobna korist?" Izvuci nas iz sebe samih, kako bismo živjeli i služili Tebi, kao i onima koje si nam povjerio.

dođi kraljevstvo tvoje,

Oče, Ti si Kralj moga srca! Živi u mome srcu, predajem Ti ga! Osvoji srca brojnih Europljana koji su se odvratili od Tebe. Upotrijebi me kao Svoga glasnika, prema Tvome mudrome promislu. Za me je velika čast pridonositi dolasku Tvoga Kraljevstva.

budi volja tvoja kako na nebu tako i na zemlji.

Pomozi nam, Oče, prihvatiti Tvoju svetu volju, pomozi nam prepoznati Tvoj rukopis u našim životima i smekšaj nam srca, kako bismo se pouzdavali u Tvoje putove i ljubili ih. Mi se u Europi pitamo: "Što stvarno želim?" Daj nam milost istinski tražiti ono što Ti želiš.

Kruh naš svagdanji daj nam danas.

Oče, tvoja su djeca u Europi u potrebi! Postoji materijalna bijeda za koju mnogi niti ne znaju. Podigni ljude koji mogu donijeti olakšanje! Molim također i za one koji trpe od duhovne bijede. Tolika tvoja djeca u Europi, Oče, ne vide smisao svoga života. Ne osjećaju se potrebnima, niti pak voljenima, i usamljeni su. Ispuni nam srca Svojom lljubavlju, kako bismo Te otkrili kao svojega Oca – i kako bismo bližnjega ljubili Tvojom ljubavlju.

I otpusti nam duge naše

Oče, sagriješili smo protiv Tebe. Jasno si nam rekao što je to Tebi važno, a mi nismo marili. Kao Europljani, molimo Tvoje oproštenje osobito za nasrtaje na ljudski život. Tolike su nerođene bebe umrle u pobačajima, a sve više i više bolesnih traži da bude usmrćeno. Sada smo počeli svoje nasilničke ruke polagati i na ljudske embrije. Jedino si Ti Gospodar života i smrti. Oprosti nam, Oče!

kako i mi otpuštamo dužnicima našim.

Oče ljubavi, smekšaj nam srca prema onima koji su sagriješili protiv nas. Pomozi nam oprostiti čak i ako se onaj drugi nije ispričao. Nije na nama suditi. Pomozi nam biti velikodušnima, kao što si Ti velikodušan prema nama.

I ne uvedi nas u napast,

Oče, naša su europska kultura i društvo prepuni napasti. Daj nam jasnoću uma kako bismo razlikovali dobro od zla. Osnaži nam volju, da bismo Ti vjerno služili. Molimo posebno za onu tvoju djecu, Oče, čije je duše narušila izopačena spolnost. Oslobodi ih i povrati im čistoću!

nego izbavi nas od zla.

Oče, zlo nam želi naškoditi namećući nam krive zamisli. Razne su nam filozofije i ideologije zavele umove. Podaj nam milost kroza sve to ugledati Tvoju svjetlost. Podigni nove mislioce koji će mnogima pomoći vidjeti.

Jer tvoje je kraljevstvo i slava i moć u vjekove. Amen.

Da, Oče, dođi kraljevstvo Tvoje! Želimo Ti iskazati slavu koja Tebi jedinome pripada! Ne napuštaj Europe, spasi nas poradi pravednikâ – i izlij Svoga Duha, kako bi obnovio naš kontinent. Amen. "

Europa za Krista

Europa za Krista - novosti

Post je objavljen 08.11.2009. u 19:10 sati.