Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aurora666

Marketing

"It's like when you just have to do something..."

UPOZORENJE: danas me nešto hvata filozofiranje i neki nemoćni bijes. To dvoje kad se spoji zna bit fatalno nut dead
Vrlo moguće da se raspišem. Puno. belj


Prvi post. Kao kad se treba napisat neki sastav iz književnosti, a ne znaš kako bi počeo... nije tako jednostavno kako se isprva čini, tako da ću jednostavno pisat šta mi padne na pamet.

Dakle, već dugo vremena namjeravam napravit blog, iako je "već odavno izašao iz mode" šta se tiče moje ekipe (i općenito, cijele moje relativno male škole). Ja tu kao i obično neki unikat, ali jebiga, ja sam blog jednostavno morala napravit.
Ja sam općenito iskrena osoba, ne volim lagati i to mi je zapravo teško. Uvijek se zauzimam za svoje mišljenje i ne mijenjam ga samo zato što jebena većina ne misli tako. Šta ću im ja. lud
Al ne. Nitko nije savršen, prema tome ni ja. Imam boljih strana, ali isto tako sam i vrlo sebična. Jako tvrdoglava. Mada ne znam da li je to dobro ili loše.

Šta jest, jest - neke osobe zbilja imaju sreće što se znam svladavat, koliko mi idu na nerve svojim lažima i izmišljotinama. burninmad

Nemam puno prijatelja. Eto, priznajem. NEMAM. Doduše, imam cijeli život pred sobom za upoznavanje novih ljudi i sklapanje novih prijateljstava, ali ovo malo šta imam su pravi prijatelji. I oni su mi dovoljni.
Sve ostalo su više... npr. ekipa iz razreda. Ne družim se puno s njima, a i to samo u školi. Dakle, poznanici? I oni drugi s kojima progovorim 2 riječi kad se sretnemo i to je to.


Ali fejkeri.
To mi je nešto strašno mrsko i uvijek me muči pitanje zašto?. Znam da su takvi najčešće samo ljubomorni, ali koji im je k... da imaju tu bolesnu potrebu da izigraju i samo da iskoriste ljude? Brinu se za svoju vlastitu dobit a toga drugoga ko šiša.
Ili sljedeća situacija.
Sjedimo ja i Osoba X na zidiću. Približava nam se Osoba Y (a ono šta je potrebno znat jest da ta osoba često nosi dekolte majice itd. Pa šta onda? Ni ova druga nije puno različita.) a osoba X odma počinje "Ajme isuse vidi ko dolazi koja je to kurvetina lalala vidi šta je obukla..." a onda Y dođe kraj nas "E di ste vi lala..." a X će "Aiime pa di si odlična ti je ta majica di si kupila..." => Obe te osobe postoje. inače je ova pod Y dobra cura i to, samo šta se oblači malo otvorenije. No, u stilove se ne miješam, svatko ima pravo oblačit šta hoće.
Al ne podnosim kad se netko ponaša kao osoba pod X, prvo ogovara a već sljedeći trenutak "e pa di si mi ljubavi ovo-ono". Uff. headbang


Nego. Neću vam više dosađivat. beljsmijeh
Pozzich. wavewave kiss


Children of Bodom - Are You Dead Yet






Post je objavljen 08.11.2009. u 14:46 sati.