Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zelenioddarka

Marketing

Kampanja

Jučer je Zelena lista sa svojom kandidatkinjom; budućom Predsjednicom, Alkom Vuicom krenula u prikupljamje potpisa.Štand u Zagrebu je posvetio i Sveti Martin.Podršku je dobila i od Radeljaka ali i od obitelji Meštrović.U Splitu je također postavljen štand, no vrijeme je bilo katastrofa.Kiša i pljuskovi svakih pola sata.
U Sisku je bum vijest podrška Radeljaka a neki koji komentiraju , tko bi još bio poželjan potpisnik? Spominju Simonu. Za njihovo veselje: Simonica je jučer stavila svoj potpis na Alkinu kandidaturu a učinio je to i Modni mačak.
No ono što mene veseli je da građani doista podržavaju našu kandidatkinju a njih je protutnjalo stotine i stotine preko naših štandova.A ova kandidatura je doista ozbiljna i iskrena.Svaka čast žutilu ali mi se ne zezamo.Pet godina se probijamo kroz medijsku blokadu a ako je ovo alat da dopremo do građana meni je OK.
Uveče je Alka gostovala kod Željka Malnara i ono što se moglo vidjeti od 22
do.24 h je sve osim Noćne more.Pa ipak, siguran sam da Alkina kandidatura nekima upravo predstavlja pravu moru a nastup je to i pokazao.Jedva čekam ponedjeljak kada će na Filozofskom fakultetu biti sučeljavanje potencijalnih kandidata.Za sada par slika od jučer



Post je objavljen 08.11.2009. u 08:29 sati.