Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Đuro the Zver.... part 3

Opet smo posjetili veterinara. Prošlo je mjesec dana od prve injekcije, pa smo morali po još jedan "shoot".

Uz put smo dogovorili datum sterilizacije.

Veterinar se kune da većeg tvora (ponosnih 1.600 g cerek) nije vidio, a bome ni smrad od muških hormona. Obećao nam je da će se miris, a bome i agresivan stav prema npr. kavezu riješiti nakon "skidanja" muških znakova ponosa. Živi bili pa vidjeli.

Inače, Zver je ljuta kad je se protiv njegove želje zatvori u kavez (da možemo mirno jesti, posložiti mašinu za suđe ili nešto treće) pa grebe po žičanom dijelu kaveza, gloda vratašca tako da izgledaju kao da imamo lava na ne mićinog stvora i prevrće tzv. wc (plastični kutni kontejner, zavezan drotom za kavez nut) sa svim pijeskom i kakačima u dotičnom. Ma, luuda kuća..

Još jedna crtica iz života: neko jutro (6 i nešto sitno) završio je u veš-mašini. Ne bi bilo ništa čudno da otvor na našoj mašini nije odozgora! Popeo se kao pravi alpinist po stranici od kutije za veš i malu pomoć hrapavog zida, te uskočio u mašinu punu veša pripremljenog za pranje. smijeh

Zaklela bih se da mi se smijao iz te hrpe veša. zubo

Anyway, nekidan sam odvela Guzdu u Pet centar po malo hrane za gladnog "vuka", te gledala neke malo bolje kaveze (čitaj: deblje žice kaveza i volumno veći kavez jer me izbezumljuje rastavljanje kaveza kako bih došla do wc-a da ga očistim jer inače "peče za oči"), te opelješila dotičnog za 700 kuna. Lijepo sam mu rekla - il' kupi odmah i trpaj kavez u auto, ili ću ja to sutra sama. naughty

KAVEZ

Dotični je kavez bio u kombinaciji dodatnog wc-a kao plastične kutije koja se sa strane objesi na kavez (izgledalo je straašno praktično!), naravno sa prikladnim prolazom i naravno - rastavljivog poklopca. (malo smo to povezali, noo no...)

I???

Dođem ja maloprije u sobu, a kad tamo - kavez zakračunat, a od Đure ni T. Kao tvor. Gospodin šetka po Nasljednikovoj sobi, a wc s oproštenjem "razjebanog" poklopca.

A nije ni srao u njega. Čudna neka živina...thumbup

No, dosadno nam nije.....

Post je objavljen 07.11.2009. u 17:27 sati.