Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdmraclin

Marketing

1.susret vatrogasnih blogera i webmastera u županiji

1.Susret vatrogasnih blogera i webmastera zagrebačke županije održan je u Kučama u organizaciji DVD-a Kuče.Uz pozdravne riječi prisutnima obratili su se u ime organizatora DVD-a Kuče Boris i Radmila Đuračić te predsjednik mjesnog odbora Kuče Mirko Berković.U ime Vatrogasne zajednice zagrebačke županije predsjednik VZZŽ Stjepan Ptiček obratio se okupljenima te pozdravio ovakva druženja.Uz blogere i webmastere iz Bregane, Desinca, Dubravice, Kerestinca, Kuča,Gračeca,Mraclina,Svete Nedelje,Zaprešića i Ivicu Sikra iz HVZ-a prisutni su bili i županijski zapovjednik Josip Novosel te župan Franjo pl. Kos.

U ime blogera i webmastera zagrebačke županije nazočne su pozdravili Damir Marenić-Ranger i Miroslav Šladarec uz riječi zahvale i poklone predsjedniku DVD-a Kuče Borisu Đuračiću.Za zabavni dio programa pobrinuli su se članovi "Hrvatskog pjevačkog zbora Kučani" i mažoretkinje iz Kuča čijoj najmlađoj skupini je ovo bio i premijerni nastup.

Predstavnik tvrtke LMT - Gorica d.o.o. koja se bavi proizvodnjom vatrogasnih amblema, natpisa i odora Tomislav Kos prezentirao je svoje proizvode te poklonio prisutnima kape s logom vatrogasnog blogera.
Na kraju prvog dijela programa tajnica DVD-a Kuče Radmila Đuračić podijelila je poklone sudionicima susreta.

Drugi dio programa sastojao se od razgledavanja samog mjesta Kuča.Vidjeli smo kapelu Sv. Fabijana i Sebastijana,drvenu školu izgrađenu 1923.godine,kapelicu Sv. Florijana te turopoljski Lug .Vodić kroz ovo razgledavanje bio je župan Plemenite Općine Turopoljske Franjo pl. Kos.
Današnje druženje vatrogasnih blogera i webmastera završilo je razgledavanjem prostorija i opreme DVD-a Kuče te zakuskom u obliku izvorne turopoljske kotlovine.

Na kraju još jednom zahvaljujem na uloženom ogromnom trudu organizatorima susreta!

Od 1.SUSRET VATROGASNIH BLOGERA I WEBMASTERA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE
Post je objavljen 07.11.2009. u 16:40 sati.