Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbb-jarun

Marketing

Mandžo nema gdje podići cijenu, na zimu u lov na Zeca i mlade Osječane!

Image and video hosting by TinyPic
Modri neće igrati europske utakmice, a niti reprezentacija ne sudjeluje na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Mario Mandžukić tako nema gdje podići cijenu transfera

Bitno je pitanje hoće li Mario Mandžukić ove zime ostati u Dinamu. Kad je na glamuroznoj presici u društvu sa Zdravkom Mamićem objavio ostanak, kazao je kako želi pomoći Dinamu u Europi. Sad ta Europa više ne stanuje u Maksimiru, pa bi Mandžukić sigurno želio otići. Pitanje je, međutim, hoće li ponuda za njega biti dovoljno atraktivna za Zdravka Mamića.

Ali se isto tako pod upitnik stavlja eventualno povećanje Mandžukićeve cijene do ljeta s obzirom da Modri neće igrati europske utakmice, a niti reprezentacija ne sudjeluje na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Mandžo nema gdje podići cijenu transfera.

Ako bi se Dinamo riješio Papadopoulosa i Slepičke, te ako bi kojim slučajem otišao Mandžukić, momčad bi ostala samo na dva napadača, Sivonjiću i Kramariću. Mamić bi svakako napravio najbolji potez kada bi na zimu doveo Ermina Zeca, golgetera Šibenika. To bi bio pravi potez. Ne bi mu bilo loše malo baciti pogled i prema Gradskom vrtu, tamo ima sjajnih mladih nogometaša.


Post je objavljen 07.11.2009. u 12:27 sati.