Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/redrosegirl14

Marketing

~ niKad niJe biLo , niTi iMa naDe za naS ~

e...
uff..nisam dugo bila na blogu pa evo dosla napisat nesto...
tmx svima na komovima.... :D
citamo se ? :DD

ovako...reci cu vam nesto sto me muci..

shadow Pictures, Images and Photos

znam da sam rijetki slucaj..ali sam stvarno dobila povjerenje od svih vas pa bih vas molila da mi pomognete jer nitko od mojih frendica nezna :S
ovako...osoba u koju sam zaljubljena je puno stariji od mene.. i on je...profesor :S
znam da cete misliti da nisan normalna..ali eto..ja vec 2 godine patim za njim...gledam ga kako mi je blizu ali mi je opet daleko jer znam da nemam sanse s njim..covik ima zenu i dicu moje godiste....ali ja njega iskreno volimn i to je mozda nekima cudno ali ipak nebiram ja nego moe srce :S i on je meni reka da san ja njemu najdraza ucenica...sidim isprid njega odma..svaki sat se sprdamo , pricamo...imam osjecaj koda me voli ali ne na onaj nacin na koji ja hocu..pa ljudi molim vas pomozite mi !!!!! ja ove godine idem ca iz skole i neznam vise sto napraviti..oprastam se od njega zauvijek na kraju 8 razreda...kako da se odljubim..znam da to nemogu tek tako..ali jel ima neki nacin ???


girl with baloons Pictures, Images and Photos

molim vas pomozite jer ja vise nemogu ovako...zelim mu sve reci,ali cemu to ,cemu ???? cemu ?? zelim mu sve reci ali necemo biti skupa nikada !!! on zna da ja treniram odbojku i pozna mog trenera i dobri su frendovi i reka mie trener da ga je moj profesor zva da pita kako igram jer ga zanima,....ja neznam vise stvarno sto napraviti....prestala sam trcati za njim ali svejedno jos uvijek hocu ali onda se smirim i sama sebi kazem nije vrijedan toga... i ostanem sa svojim frendicama....i neki dan sam ga vidila sa njegovom zenom i doslo mi je da skocim na nju i ubijem ju..ali nisam....ajmee ja sam preocajna....pomoziteee miiii !!!!!!
:S

balloons, peirs, beach Pictures, Images and Photos

Post je objavljen 07.11.2009. u 09:17 sati.