Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbb-jarun

Marketing

Kazna, kritike i optužbe ujedinile Boyse

Image and video hosting by TinyPic
'Zakopane su sve ratne sjekire i krećemo prema boljem sutra za našu grupu'
Stroga kazna koju je UEFA dodijelila Dinamu nakon navijačkih incidenata u Temišvaru alarmirala je razne institucije, medije, nogometne klubove, Vladu, ali i same navijače. Svi su složni kako huliganima nije mjesto na sportskim borilištima i nude način kako ih se riješiti.

Navijači Dinama već su izdali priopćenje u kojem se ograđuju od incidenata, ali ono nije naišlo na odobravanje javnosti, zbog čega su se odlučili okrenuti sebi samima, na način koji najbolje znaju - zdušno i zajedničko navijanje. Riješili su nesuglasice među sobom i već na utakmici protiv Šibenika žele se prikazati u najboljem svjetlu.

Hoće li to izazvati odobravanje javnosti i svih koji su ih kritizirali nije najizglednije, ali konstantno isticanje pozitivne strane navijanja, bez incidentnog (huliganskog) ponašanja moglo bi pobuditi simpatije onih koji su trenutno skloni kritici i optužbama. Način na koji Boysi žele popraviti svoju 'krvnu sliku' može se iščitati kroz njihovo priopćenje, koje prenosimo u cjelosti

'Održan je sastanak predstavnika svih vodećih frakcija u grupi. Nakon dugo vremena sjeli su za isti stol i predstavnici Udruge,Kluba navijača i No profita. Zaboravljene su sve laži i neistinite priče, zakopane su sve ratne sjekire i krećemo prema boljem sutra za našu grupu. Dogovoreno je da NEMA BOJKOTA. Umjesto toga pozivamo sve u što većem broju na utakmicu protiv Šibenika. Prozivaju nas sa svih strana da smo najveći neprijatelji kluba, stoga im svima pokažimo da smo mi i srce i duša Dinama. Pokažimo svima da nas ništa ne može razjediniti te napunimo sjever u štovećem broju.

Takodjer, dogovorene su i daljnje akcije i o svakoj ćete biti na vrijeme obaviješteni.

Ali za početak, svi nek krenu animirati frendove,poznanike,ekipu iz kvarta, sve one koji su zaboravili kako je lijepo biti dio prepunog sjevera da nam se pridruže u Nedjelju

Post je objavljen 06.11.2009. u 11:35 sati.