Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gelender

Marketing

JGL 3 - 11. KOLO - STATISTIKA

Statistika apdejtana! Na zahtjev gazde lige uvedena je još jedna rubrika - broj pojedinačnih pobjeda po kolima, uz koju sam napravio još jednu pod nazivom U40 - koliko je puta tko išao ispod 40 minuta. Budući da su obje te rubrike "elitne", a ovo je liga about waking up, te sam dvije rubrike stavio pred kraj jer se ionako tiču malog broja ljudi, dok se većina ostalih rubrika dotiče svih ranoranitelja i ranoraniteljica.
Svi statistički podaci polako se pretvaraju u jednog velikog monstruma (da bi se došlo do svih izvještaja treba pri dnu stranice kliknuti na arhivu) pa se javlja i potreba za web stranicom, gdje bi svi podaci bili puno pregledniji, za što će se, nadam se, pobrinuti Trkadžije.
A sad nastavljam navadu koju sam uveo nakon prošlog kola - svatko tko se u 5 i 30 pojavio na startu, zaslužuje biti spomenut. Odmah ću krenuti s podatkom koji mi je pri apdejtanju osobnih statistika odmah upao u oči, no Sablja me u komentarima preduhitrio, a i ok je krenuti s trećim pobjednikom lige koji je svoju pobjedu i teoretski osigurao kolo prije kraja - u svom 14. ukupnom, ujedno i 14. nastupu za redom (po čemu je rekorder), Vodja prvi put utrku nije završio mjestom koje zaslužuje postolje, tj. outside TOP 3, a postao je i prvi čovjek ikada koji je u istoj godini spojio pobjedu na JGL i Treking ligi! Za vratom mu diha Žole s 13 dolazaka za redom (on zbog žena, a Zovko zbog snijega išli su svoj PW), a jedini ozbiljni konkurenti u toj kategoriji smo im Žana i ja.
Iako su već spomenuti u prethodnom postu, nije bed napisati njihova imena još jedanput kao nagradu za prvo pojavljivanje: Darija S., Diana i Andrea te Marko P., Patrik i Sopina podigli su ukupan broj na 82 (21 cura).
Deki je desetim dolaskom postao dvanaesti dvoznamenkasti, a toj bi se grupi u zadnjem ovogodišnjem kolu mogli pridružiti Ana, Pećot (jedan od utemeljitelja lige pojavio se prvi put ove godine!) i Čiči, koji su se za sada zaustavili na broju devet. Grupu onih s 20 i više dolazaka u sljedećem kolu mogli bi udvostručiti Žana i Kova, koji se nakon alpinističkih avantura okušao na Gipsu nakon četiri propuštene prve srijede u mjesecu.
Iva (38) i Petra H. nakon jednog odvajanja nastavile su sa zajedničkim dolascima, isto kao i Trkadžije (obojica imaju po 11 - ovaj put se u poretku između njih ugurao Debeli), a Barbara je iskoristila godišnji za drugi dolazak i skok u sredinu poretka. Orehoci i Lino pohodili su JGL tek drugi put, s tim da je Lino prvi i zadnji puta bio prije dvije i pol godine!
Sablja (12.) i Zorro sa štapovima (9.) ostvarili su najlošije osobne plasmane, a Aljoša je očito potajno počeo trenirati (samo 24 sekunde slabiji od osobnog rekorda i to po snijegu!!!). U formu se vraćaju Dejv i Eddie i to je to...
Mislim da nisam nikog zaboravio... Ah, da, ipak jesam, onu dvojicu seronja s prvog i drugog mjesta. Jurica se nakon 4. mjesta u 10. kolu vratio na postolje, a Šime je pobijedio drugi put u ukupno tri nastupa.
Još jednom podsjećam da prvi kriterij konačnog poretka za one koji su došli manje od šest puta u 2009. godini nije ukupni broj bodova nego broj dolazaka...

Post je objavljen 06.11.2009. u 10:20 sati.