Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bubuleje

Marketing

Divan u prolazu....


Poštovani simpatizeri Bubuleja i verni čitatelji Bubulejskog žurnala,

jesen je u naš grad odavno stigla, a sa njom i vetar koji je oduvao Bubuleje iz play off-a i ove sezone. Jednog vetrovitog prepodneva, prelazeći zamišljeno preko jednog od zrenjaninskih mostova, sreli smo igrača koji je, možemo tako reći, na mala vrata pristupio ludoj bubulejskoj družini. Prkoseći vetru koji mu je nemilice šibao po vratu, Pavle Nećakov - Nećak, junak naše priče, našao je 4 minuta vremena i prozborio reč-dve sa našim novinarom.

Gospodine Nećakov, kao slobodan igrač, u smiraj prelaznog roka, prešli ste u Bubuleje nekako tiho i bez pompe. Šta Vas je navelo na ovakav, mnogi će reći, za Vašu karijeru možda i poguban potez?

Na početku bih hteo da pozdravim sve čitaoce Bubulejskog žurnala i navijače Bubuleja, a na vaše pitanje ne mogu u potpunosti odgovoriti jer ni sam ne znam šta mi je sve ovo trebalo.

Široj sportskoj javnosti ste poznati kao skroman i zahvalan igrač, tzv. radilica, mi bismo dodali još i da ste i najškolovaniji igrač ove ekipe, naravno posle neprikosnovenog autoriteta - gospodina Bebice. Mislite li da će igrač Vašeg kalibra uspeti da izvuče Bubuleje iz dugogodišnje agonije?

Smatram da je glavni nedostatak ove ekipe heterogenost i ja ću pokušati da povežem odbranu i napad, pomirim zavađene saigrače i podignem trkačku sposobnost ekipe. Za sada sam zadovoljan svojom minutažom s obzirom da igram, u proseku, 27 minuta po utakmici, a na trening utakmicama u balonu takođe retko izlazim.

Bavite se jednim starim i retkim zanatom - proizvodnjom metli. Dobri poznavaoci Bubuleja kažu da je ovoj ekipi upravo trebao jedan takav iskusan zanatlija, s obzirom da je previše mislilaca (čitaj - filozofa) u timu. Da li mislite da ćete, zahvaljući Vašem zanatskom umeću, uspeti da počistite sve teškoće koje su zele Bubose?

Da, mislim da ću uspeti, a na narednom Saboru Bubuleja ću se zalagati da na najnovim dresovima bude i novi grb koji sam lično osmislio - Bubuleja na metli, kao simbol brzine koja će biti glavna odlika Bubosa u budućnosti i visina u koje ćemo se vinuti.

Za kraj ovog kratkog divana jedno škakljivo pitanje o aferi koja potresa Ligu šampiona amatera. Gospodine Nećače, šta imate da kažete povodom teških optužbi na račun Bubuleja i naročito kapitena ekipe gospodina Bebice? Nezvanično saznajemo da ste, ne želeći da učestvujete u svemu tome, otkazali nastup u poslednjem kolu mini LŠA svega par minuta pre početka utakmice.

Ne znam da li smem da se izjašnjavam povodom svega toga dok je istraga još u toku, ali mogu da kažem samo da ne znam o čemu pričate. Izgubiti sve tri utakmice u grupi indentičnim rezultatom 4:2 je sasvim normalno za ludu družinu kao što su Bubosi i stajem na stranu svojih saigrača i pogotovo našeg kapitena kojem bi poručio da se više ne skriva ispod trupaca. Što se mene tiče, imam savršen alibi za svoj nedolazak pošto na utakmice putujem isključivo na svojoj metli, a tog dana sam imao jak vetar u prsa i morao sam odložiti put.

Gospodine Nećače hvala Vam na izdvojenom vremenu i želimo Vam mnogo sreće u nastavku Vaše karijere u Bubulejama, trebaće Vam.

Hvala i Vama - odgovori u odlasku uvek nevino nasmejani Nećak.




Post je objavljen 05.11.2009. u 21:38 sati.