Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/looda-curka

Marketing

Eo nje opet (o šit!)

A jbg. Došlo vrijeme i da ja dođem. Kolko se toga događalo...uf! Pa da vam ja pričam što je bilo samnom. Jel, zašto me nije bilo (nadam se da ste primjetili da me nije bilo. Ubijem vas ako niste!!) Ovako, ja sam vam sad 7. razred. Yap. I da kažem, VRIJEME UOPĆE NE LETI! Nemam problema s ocjenama nego s terminima. Glazbena škola mi je 4 puta tjedno, a engleski utorkom navečer do 21:50. Što hoću reći je da doslovno pucam po šavovima. Vremena nemam nizašto. Odme na fejs preko mobitela ili nešto dok se šećem gradom i idem na novu aktivnost. A još ni nemam stalan termin iz klavira! 11 je mjesec, a ja još nemam ni termin! Natjecanje mi je u 3. mjesecu ako hoću izbjeći ispit na kraju godine. Sad su tu još i dodatne iz raznih predmeta, prva pomoć, njemački (koji su nam stavili u drugu smjenu iako smo mi škola koja radi u jednoj smjeni -.-), dramska i slično. Pucam. Iskreno, kad dođem doma zadnja stvar koja mi padne na pamet je blog. I tako već 2 mjeseca. Ali, sad sam se pribrala i vraćam se u punom sjaju (čitaj:ili ne..). Od sad se trudim odgovarati na komentare i slično. Al dobro, dosta o meni. Ajmo mi na Tokio Hotel!
Image and video hosting by TinyPic
Dame i gospodo, oni zaista dolaze u Zagreb. I to 28.03.2010. Eto, to za sve one koji nisu znali (iako sam prilično sigurna da takvih nema). I toliko o koncertu. Glupo bi bilo od mene sad o tome razglabati kad ste vi to svi već iskomentirali (zapravo, još nisam za to ziher, ali pročitat ću postove, pa ću vidjeti) i mislim kako je nepotrebno još jedno: "WAU! OVO SAM ČEKALA CIJELI ŽIVOT! NAŠI ANĐELI DOLAZE!" i slične fraze. Onak, LJUDI! oni su samo ljudi! Nije kao da su neke božanske osobe ili šta god. Ja sam sretna, naravno! Ali me taj entuzijazam i ta nekontrolirana sreća kod većine fanova koje znam zbunjuju! Eo, kao 1. Nisam to čekala cijeli život. Zapravo, teoretski, nisam to čekala ni pola života. Zapravo, moram vam priznati, o tome nikad nisam ni razmišljala. Ali sad mi je, naravno, drago jer sam fan i jer ih zaista želim vidjeti uživo (i ne želim sranja tipa:ti nisi nikakav fan zbog ovog što sam napisala. mislim, kaj oni koji luduju i koji plaču cijeli dan zbog toga su zato veći fanovi od mene. razmisli prije nego izvališ glupost). pod 2. Oni za mene ne predstavljaju anđele jer svi znamo da su samo ljudi i da griješe kao i svi drugi. Iako su oni nama slatki i dragi i super i tako to, oni nisu anđeli. Nisu ni blizu anđelima! Oni su ljudiiii! Baš kao ti i ja! dobro, dosta eo za ovaj odlomak.
Image and video hosting by TinyPic
a sad dalje...moja staaaalna tema. Tomov blog, tako zvani Tom's blog. Nije se baš popravio, ne? iako mi se nekako čini kako je shvatio kako se na blogu može razmijeniti i riječ-dvije! bravo za njega! svaka čast! iako (nisam ja, nego je moja frendica skužila) više ne piše svaki dan.hmmmm.krši obećanje! xDDD. teme su idalje jednako glupe i nezanimljive, al ajde. ne želim pričat bajke tipa: "ne sviđa mi se ništa!" kad ga čitam! lol. nisam tako licemjerna. ima tu još novosti o TH-u, ali toliko za ovaj post. mislim, nije kao da ih vi već ne znate =P.
P.s. (iako i to već znate) novi single će biti World Behind My Wall.
Tokio Hotel Pictures, Images and Photos

Post je objavljen 04.11.2009. u 16:13 sati.