Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paranenormalan

Marketing

EmDrive-prvi priznati antigravitacijski uređaj!

Britanci testiraju antigravitacijski uređaj

Kontroverzni antigravitacijski uređaj istražit će Nacionalna svemirska agencija (NSC) britanske vlade, piše britanski The Register. Potreban potisak za lebdenje generira se električnom energijom.

Više o tome.....

Izvor: Brit space agency to probe 'crackpot' antigravity device!

P.S.
Moje mišljenje o ovom stroju je to da je to zasada poprilično grub uređaj koji pomoću relativističke elektrodinamike, tj. teorije da čestice elektrodinamike; elektroni ili ioni posebno raspoređeni i organizirani mogu svijati prostor i vrijeme.
Zašto to pišem!?
Najveći razlog je taj što se na mikrovalnim komunikacijskim uređajima kada je blizu njih prošao NLO zabilježen je jako veliki izvor energije iogromna količina smetnji (mobiteli, radio aparati prestaju funkcionirati). Vjerojatno na sličan način i NLOi funkcioniraju.
A tu je i široj javnosti malo poznat Biefeld-Brownov efekt, prvotno zabilježen 1929., otvorio je kompletno novi smjer u kojem se transportna tehnologija može razvijati. Glavni tokovi današnjih znanosti su zanemarivali ovaj efekt skoro 80 godina unatoč tome što nudi veću učinkovitost nego konvencionalne transportne tehnologije. Postoji velik broj teorija koje objašnjavaju ovaj efekt, neke čak upućuju na povezanost između gravitacije i elektromagnetizma – tema koju je teoretski obradio (normalno nezaobilazni) Nikola Tesla u svojim kasnijim godinama!
Na to je sumnjao i veliki Einstein koji nije do kraja života uspio pronaći Teoriju ujedinjenog polja koja objedinjuje sva nama poznata polja u svemiru (električno, magnetsko, gravitacijsko, jaku nuklearnu silu i slabu nuklearnu silu).

EmDrive za sada može nositi samo sebe, ali u budućnosti, tko zna....!?


Post je objavljen 05.11.2009. u 00:00 sati.