Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Zbog ljubomore i alkohola "proradile" šake

PITOMAČA/STARI GRADAC - Prošlu nedjelju na pitomačkom su području obilježile tučnjave, čiji su uzrok bile ljubomora i alkohol pa su policajci morali triput intervenirati. Prva i najmasovnija tučnjava zbila se u disco baru Tena u Pitomači oko 2.30 sati. Tučnjavu je izazvao Siniša Bakov (24) iz Rogovca kojem su prijatelji rekli kako je Zoran Živko (28) iz Šandrovca „bario" njegovu djevojku pa se odlučio obračunati s udvaračem. Siniša je napao Zorana te ga je počeo udarati šakama, no ni Zoran nije ostao dužan Siniši na što se u tučnjavu umiješao Sinišin brat Dean (20) koji je pokušao primiriti strasti. No, i Zoranu je proradio adrenalin te je Deana ugrizao za prst, što je izazvalo bijes potonjeg koji je počeo „šakatati" Zorana. Totalni kaos nastupio je kada se u tučnjavu umiješao i Ivan Vranek (23) iz Pitomače koji je šakom udario Zorana. U smirivanju nastalog kaosa redarima su pomogli i gosti. Nakon što su zaustavili tučnjavu, redari su iz Tene izbacili glavne sudionike s kojima se pozabavila policija.
Samo pola sata nakon toga, novi „boks meč" odvijao se ispred disco bara Galaxy u Pitomači. I toj tučnjavi, uz promile u krvi, prethodila je ljubomora. Zbog bivše djevojke najprije su se počeli vrijeđati Pitomačani Goran Derežić (20) i Ivan Crnec (18). Kako dečki nisu mogli riječima riješiti problem, Goran je nasrnuo na Ivana te ga je s nekoliko udaraca srušio na pod i počeo ga cipelariti. U tom trenutku naišla je policijska ophodnja, čime je i završio taj obračun.
Za učinkovit dan po broju tučnjava pobrinuli su se oko 22 sata u Starom Gracu Josip Mikić (33) iz Špišić Bukovice i Marin Aragović (29) iz Starog Graca. Naime, ispred kafića Rex Josip Mikić prišao je Vedranu Huđeku (20) iz Starog Graca te mu, ničim izazvan, rekao kako je danas raspoložen da nekoga „razbije", a nakon toga ga je i odgurnuo. Potom je Vedranu prišao Marin Aragović koji ga je „nokautirao". Iako su bili vidno „naflašičkani" Josip i Marin odbili su alkotestiranje.

Policija o događaju
Svi sudionici pod utjecajem alkohola
U tučnjavi koja se dogodila oko 2.30 sati S. B. (24), Z. Ž. (28), D. B. (20) i I. V. (23) bili su pod utjecajem alkohola i protiv njih slijedi podnošenje prekršajnog naloga. I. C. (18) i G. D. (20) koji su narušavali javni red i mir u 2.55 sati bili su pod utjecajem alkohola i protiv njih slijedi podnošenje prekršajnog naloga. Na parkiralištu ispred ugostiteljskog objekta u Starom Gracu javni red i mir narušavali su J. M. (33) i M. A. (29) koji su odbili ponuđeno alkotestiranje te i protiv njih dvojice slijedi podnošenje prekršajnog naloga - rekao je Josip Štajduhar, glasnogovornik Policijske uprave Virovitičko-podravske.
Podravski list

Post je objavljen 04.11.2009. u 09:11 sati.