Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zs69

Marketing

Jutarnja Gelender Liga 3 - 11. kolo


jutarnja Gelender liga 3 - 11. kolo


Nakon jučerašnje prezentacije 2. hrvatske ženske ekspedicije na Himalayu i kasnog odlaska na spavanje, slijedi buđenje i rani dolazak na Parking. Statistika jGl će reći konkretne brojke, ali srušen je rekord po broju dolazaka. Trka prelazi u mainstream, koliko god mi šutjeli o tome. Ne samo da je rušen rekord po broju ukupnih sudionika, nego i po dolasku ženskih sudionika, tzv. natjecateljica. Zgodno je napomenuti da se sve ovo događa nakon jučerašnje prezentacije i kasnog počinka, nakon što je u Zagrebu padao snijeg i bilo loše vrijeme zadnjih dana.
Moj doprinos popularizaciji Gelender pokreta je dovođenje dva ženska grla ili konkretnije rečeno dva para ženskih nogu (Zakonita i Diana). Da bi uspješno doživjele svoj ranojutarnji vrhunac okupan suncem, žrtvovao sam svoje bodove i plasman. Nema veze, za Gelender bi i krv dao, koliko god to (davanje krvi) ne volim.
Gelender je moju žrtvu prihvatio i darovao nam predivne trenutke u šumi, uz buđenje dana.
Umjesto da tu sada rasipam neke emo priče i prebrojavam tko me je prestigao, koga sam uputio na pravi put, bla, bla, ... pogledajte fotke koje sam okinuo. Kažu, jedna slika govori kao tisuću riječi, pa vjerujem da ćete se načitati danas.

Vrijeme hladno, bez oborina, mračno. Staza mokra, prekrivena lišćem, no bez blata. U drugoj polovici gazimo prvi ovosezonski snijeg, koji ugodno škripi pod našim nogama.
Temperatura na parkingu: 0°C
Temperatura na Gelenderu: -2°C (očitano kod Zlatnog Medvjeda)

Time: 01:14:06
Avg HR: 124
Max HR: 171

Rezultati:
Rezultati

Galerija:
Žohar
Zgubidan


Post je objavljen 04.11.2009. u 09:20 sati.