Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/matejuska

Marketing

Mojim blogerima - Rođendanski rezime

Kad pogledam unatrag, ovo je bila jedna od težih godina u mom životu. Oni koji me bolje poznaju, znaju vot ajm tokin abaut.
Međutim, uz jednu od najtežih dakle godina, vezani su također i neki od najlipših događaja ikad. Te događaje ja svrstavam u kategoriju čuda i mislim da pri tom nimalo ne pretjerujem.

U svakom slučaju, što se tiče loših stvari, bilo je tu svega. Gubitak posla, dug period bez plaće , pa jedan sudski proces u koji upadoh ni kriva ni dužna, pa...da ne nabrajam, jel'te, kome je još zanimljivo slušati tuđe jadikovke? Najgore od svega, skoro uopće nije bilo seksa cry
Da rezimiram, ne ponovilo se.

Ipak...ovaj post pišem jednim posebnim povodom. Već neko vrijeme želim to reći, ali nisam nekako osjetila pravi trenutak, pa mi se moj rođendan učinija kao zgodan za reći to što imam reći.

U trenucima kad mi je bilo najteže, kad sam se zatvarala u kuću i mislila da ću umrijeti od tuge i jada, u trenucima kad sam mislila kako je život fucking sranje i kako ništa nema smisla, e, tad, tad su se počela događati čuda.

Sva ta čuda potječu sa bloga hr, i ja sam neizmjerno zahvalna što ovaj servis postoji. Ne zato što je ovaj servis nešto posebno , naime ,tu sam otvorila blog sasvim slučajno, mogla sam ga isto tako otvoriti i negdje drugdje. Meni je ovaj servis dobar zato što je ispunio onu svrhu koju sam i očekivala: slobodno dođem, laprdam, piskaram, komuniciram, nitko me ne gnjavi, editor uglavnom funkcionira, kad mi pukne film izbrišem cili blog pa otvorim novi, još blesaviji hehe, dakle, u tehničkom smislu ja sam zadovoljna.
Međutim, ima nešto što ja nisam očekivala na ovom servisu. A to je da ću pišući svoj blog, upoznati najbolje ljude i prijatelje u mom životu.

Iz nekog čudnog i neshvatljivog razloga zubo ti su ljudi čitali moj blog i komentirali.

Pa su krenile prve blogerske kave.

Pa još kava.

Virtualni likovi sa presmiješnim nadimcima naughty su se materijilazirali.

I to u najlipšem mogućem obliku. Ljudskom, u pravom smislu te riječi.

Izvlačili su me iz kuće kad sam se osamljivala.

Zasmijavali kad sam plakala.

Spašavali kad je stizala na naplatu stanarina.

Vikali na mene ponekad kad sam cmoljila.

(Dobro, često sam cmoljila.)

I još mi je Danica Čvorović rekla da san njunjava. Njunjalo te kobogda burninmad

Zato ovaj moj rođendanski post posvećujem njima. Mojim "blogerima"

Želim vam reći HVALA. Ako kažem bilo šta više, upast ću u patetiku.


Moje drugo HVALA upućujem također njima, ovaj put za podršku i pomoć kako autorsku, tako i tehničku pri uređivanju i vođenju mog splitskog portala, a uz njih mislim i na sve druge drage ljude sa bloga hr koji su mi dopustili da njihove tekstove objavim na portalu i tako ga obogatim sadržajem kakvog nema nijedan drugi portal. Ti tekstovi su moja mala otkrića i ponosna sam i počašćena što sam dobila dozvolu objavljivati ih.

Zato, ponovo hvala

Gustirna, Gospon profesor, Bigg, Homoludens, Mosor2, Sewen, Crvenkapa, Danica Čvorović, Gaće u guzici, Brod u boci, Fra gavun, Prirodno ćelav, Svijet u boci, Eurosmijeh, Lipa mare, Bugenvilija, Dalmata, Škovacera, Galeb, Zuzayok....nadam se da nisam nikoga priskočila.. Ako jesam, to pripišite rođendanskom vinu cerek party

Za kraj, citirat ću jednu ludaču :

"Koga ja uopće imam na ovom svitu osim...LJUDI?"




P.S. Sritan Dan oslobođenja mome Šibeniku....


P.s.1. Rođemdan mi je DANAS, trećega, a post je napisan nešto malo prije ponoći. Morala san razjasnit jerbo me neki pitali da kad mi je u stvari rođemdan :)

P.s.2 Nazvala me Crvenkapa iz Švicarske i pitala "A zašto si Gustirnu stavila prvu, a? A zašto mene nisi stavila prvu?" hehe
Al' dobro sam prošla, prošle godine kad me je nazvala za rođemdan napravila je nešto puno gore: PIVALA mi je rođemdansku pismu na uvo!!! Još nisan došla sebi otada...nut


P.S.3
Eno su me stavili na skroz ladnu listu! znala san da ono utiravanje u postu neće proć nezapaženo, hehe pjeva
Sad kad san na ladnoj listi moran se ozbijnije držat i neću više pisat pizdarije ono o seksu i muškima a pogotovo se neću dirat u daprostite Keruma i daprostite Jadru. Titami smokin


Post je objavljen 02.11.2009. u 23:06 sati.