Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Sportski rezultati proteklog tjedna

Rukometašice ŽRK “Pitomača” u četvrtak navečer u sportskoj dvorani Osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači, odigrale su trening utakmicu sa rukometašicama virovitičkog ŽRK „Tvin Trgocentar“, u kojoj su nakon vodstva kroz cijeli tijek utakmice, na kraju slavile sa minimalnih 31:30 (20:15). Budući se ovog vikenda ne igraju utakmice II. HRL sjever, ova je utakmica omogućila treneru Bijuku da veću minutažu da igračicama koje manje nastupaju u prvenstvenim nastupima, ali želja za pobjedom svejedno je bila izražena kod trenera i igračica obje ekipe. U idućem kolu lige, narednog vikenda, u Pitomači će gostovati rukometašice ŽRK “Pan – Đakovo”.
Druga ekipa ŽRK Pitomača sastavljena od igračica sa nešto manjom minutažom u prvoj ekipi, te igračicama rođenim 1994. godine i mlađe, odigrale su u subotu prijepodne u Pitomači svoju odgođenu utakmicu 6. kola Međužupanijske rukometne lige Koprivničko-križevačke županije, u kojoj su ugostile i sa visokih 41:21 savladale svoje gošće, rukometašice Rukometne škole djevojčica iz Bjelovara, u utakmici u kojoj su dominirale tijekom cijelog susreta. U idućem kolu ove lige pitomačanke gostuju u Križevcima kod druge ekipe ŽRK “Mlinar”.

Oba općinska četvrtoligaša u subotu su imali svoje nastup u 12. kolu IV. HNL sjever, podskupina B. Nogometaši NK “Pitomača” gostovali su u Mikleušu kod nogometaša istoimenog domaćina, gdje su odigrali neodlučenih 0:0, dok je NK “Croatia” iz Grabrovnice kao domaćin u Kloštru Podravskom, sa 3:1 bila bolja od nogometaša NK “Podravac” iz Virja. U idućem kolu pitomačani su domaćini nogometašima NK “Mladost” Čačinci, a NK “Croatia” gostuje u Kalinovcu.
Nogometaši NK «Turnašica» u subotu su u utakmici 10. kola prvenstvenog natjecanja u II. ŽNL Virovitičko podravske županije kao gosti sa 2:0 poraženi od nogometaša NK “Mladost” iz Čađavice.
U subotnjim utakmicama 9. kola III. ŽNL Virovitičko-podravske županije, skupina Virovitica – Pitomača, postignuti su slijedeći rezultati: NK “Otrovanec”- NK “Sveti Đurađ” 3:0, NK “Podravec” Dinjevac - NK “Orešac” 2:1, NK “Aršanj” - NK “Kladare” 1:3. U idućem, posljednjem jesenskom kolu sastaju se: NK “Kladare” - NK “Podravec” Dinjevac, NK “Orešac” - NK “Otrovanec”, NK “Sveti Đurađ” - NK “Mladost” Stari Gradac, dok su bili slobodni nogometaši NK “Aršanj” Sedlarica.
Pitomača.hr

Post je objavljen 02.11.2009. u 17:13 sati.