Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/huc

Marketing

VOAJER

Promatram te.
Promatram te na monitorima, svakodnevno, 24 sata.
Ni ne slutiš.
Ja sam tvoja sjena, ne samo onaj koji ti je popravio portafon. Moje kamere svugdje su po tvojoj kući. Moji snovi satkani su od tvojih obreda, sitnica i pokreta.

Gledam te kako ustaješ, piješ jutarnju kavu, zatim se tuširaš, mažeš najfinijim kremama za tijelo, pomadicama; olovkom iscrtavaš obrve, mastiš trepavice, pudraš nos, stavljaš korektor za ten, žarkim crvenilom bojiš usne, oblačiš crnu Guccijevu haljinu, lijenim, mačkastim pokretima uhljebljene životinjice špricneš Chanel no.5 u podnožje svog vrata, stavljaš bisernu ogrlicu i naušnice... Priznajem, oličenje si stila, utjelovljenje dekadencije, vrhunac post-tranzicijske generacije... boginja liberalnog kapitalizama... Napokon svi znamo: DOLAR JE BOG I DRUGIH BOGOVA NEMA! Novčana religija istisnula je iz nas posljednji komadić duše... Jesmo li je uopće ikada imali?
Sjedaš u svoj Porsche i odlaziš. Ja ostajem ovdje: pijuckam kavu, tuširam se, pažljivo brijem lice, noge, mažem se najfinijim kremama za tijelo, pomadicama, olovkom iscrtavam obrve, stavljam umjetne trepavice, pudram nos, stavljam periku, žarkim crvenilom bojim usne, oblačim Guccijevu haljinu, špricnem Chanel no.5 ...

Ti vražja kurvo mala, koštala si me čitavo bogatstvo! Znaš li koliko se običan tip kao ja mora naraditi da može pratiti tvoj stil? Rintao sam danima i noćima kao konj, više puta ugrozio zdravlje i život. Čak sam orobio nekoliko pošti i benzinskih crpki, i pritom skoro ubio čovjeka! Zamisli ja, nekoć pošten i uzoran građanin, smjeran katolik, i uopće valjan čovjek doveden u takvu situaciju. Tko bi to ikada pomislio? No c'est la vie. Vjeruj mi, zbog tebe sam u stanju sve učiniti. Zakačen sam i MORAM pratiti tvoj vrhunski stil.

Sjedam u auto – nije Porsche – ali opet nije niti Trabant. To je dobar auto, solidan auto. Upućujem se u centar. Ostavljam ga u javnoj garaži i spuštam se do Tiffanija. Bar je prepun oholih yuppiea. Koračam na tvoj način, osjećam se kao da sam na modnoj pisti, moji pokreti su tvoji, skinuo sam ih u dlaku. Pohotni pogledi lijepe se za moje tijelo. Hipnotizirani, svi bi me redom htjeli vulgarizirati, osjetiti svoja tri prsta u mom čmaru – tvom čmaru – frkati mi bradavice – tvoje bradavice - gnječiti mi sise – tvoje sise - bičevati tvoj pohotni nimfički pičon, gurnuti ruku do podlaktice u tvoje pohotno vrelo i počastiti te sa malo zlatnog tuša... napuniti ti crijeva zlatnim ribicama...malo ti čupkati kosu... grickati prstiće na nogama.. prazniti jaja u tvoju kantu, jedan za drugim... stoljećima...
Ali ne mogu! Jednako kao što te ni ja ne mogu imati. I to me uzbuđuje, više od ičega. To me uzbuđuje do te mjere da ću upravo svršiti u gaće.
Štrc-štrc..

Ouuuah...evo, svršio sam, skupa sa čitavim barom.


Post je objavljen 02.11.2009. u 13:12 sati.