Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

I mi se sjećamo naših koji su otišli

Svi se mi u ove dane sjetimo naših dragih koji su otišli da se ne vrate. Koji su otišli, a da ipak ostanu tu u našim sjećanjima.

Kickboksači se isto tako sjećaju sportaša iz svojih redova koji su otišli, ali ipak, ostali su u našim sjećanjima.

Boris Ilić

- poginuo u prometnoj nesreći 15. kolovoza 1998. Boris je zlatnim slovima upisan u povijest hrvatskog kickboxinga, ali i u povijest hrvatskog sporta - kao osvajač prve zlatne medalje u pojedinačnoj muškoj seniorskoj konkurenciji na nekom SP-u za Republiku Hrvatsku u disciplini low kick - na WAKO svjetskom kickboxing prvenstvu koje je 7. i 8. prosinca 1991. održano u Parizu. Osnivač i trener kickboxing klubova "Lučki radnik" i kasnije "Rijeka tank" iz Rijeke.

Mario Milovac

- poginuo u istoj prometnoj nesreći kada i Boris Ilić - 15. kolovoza 1998. Mario je bio natjecatelj, član Kickboxing kluba "Rijeka Tank" iz Rijeke.


Marko Piljek

- poginuo 30. kolovoza 2003. u prometnoj nesreći u svojoj 11. godini života. Marko je bio član KBK "Bušido" iz Svetog Križa Začretja. Danas, Zagorski kickboxing savez organizira Memorijalni kickboxing turnir Marku u čast.













Dragutin Barač

- nakon duge i teške bolesti preminuo je 11. siječnja 2004. godine u svojoj 53. godini. Osnivač i trener kickboxing kluba "Ante Stanić" iz Omiša, kickboxing sudac, od 1996. - 2000. direktor reprezentacije Hrvatskog kickboxing saveza.





Ante Šušnjar

- poginuo u prometnoj nesreći 11. lipnja 2004. u svojoj 22. godini. Ante Šušnjar, rodjen je 24. svibnja 1983. godine u Splitu. Trenirao je kickboxing u klubu "Grom" kod trenera Dinka Brnića. Svojim odličnim rezultatima u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji na državnoj razini ostvario je svoje zasluženo mjesto u hrvatskoj kickboxing reprezentaciji i u juniorskoj i u seniorskoj selekciji.





David Šain

- poginuo u prometnoj nesreći 1. svibnja 2005. u svojoj 21. godini. David je rođen 18. srpnja 1984, u Puli. Živio je i radio u Poreču, bio je član Kickboxing kluba "King" iz Poreča. Danas se u negovu čast svake godine odigrava Memorijalni kickboxing turnir "David Šain" u Poreču, u organizaciji njegovih prijatelja i suboraca iz KBK "King" iz Poreča.









Počivali u miru Božjem.



PS
Možda sam i nekoga zaboravio, možda nisam znao. Ako itko od čitatelja zna za još nekog umrlog kickboksača, neka mi se javi e-mailom. Dovoljno je samo kliknuti na link PIŠI MI @ ovdje ili u koloni s lijeve strane. Hvala




Post je objavljen 01.11.2009. u 19:54 sati.