Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dva2srca

Marketing

NASLJEDUJ MARIJU

1.NASLJEDUJ ME

MEUGORSKA

Kršćanska dušo,traži život i naći ćeš ga.
Ja sam Majka Života,jer sam blagoslovljena Isusova Majka,koji je dao život svim mrtvima po Adamu.

Tjelesni život,koji završava smrću,neznane je vrijednosti.Ne brini se dakle,previše za nj,već radi i nastoj oko svog duhovnog života,jer je duša koja ne umire skupocjena i jedino vrijedna.

Život duše je Božja milost.Bez nje duša vene i umire za vrhunaravni živt.Posvetnom milost Bog u tvoju dušu ulijeva neprocjenjivo blago temeljnih kreposti vjere,ufanja i ljubavi.Te krjeposti,uz pratnju i sudjelovanje svih ćudorednih krjeposti i darova,za svakog su kršćanina sigurno sklonište.

Ja te ovdje pozivan na nasljedovanje mojih krjeposti,koje je posvetnom milošću Gospodin ulijo u Mene da me pripravi za dostojnu Isusovu Majku.

Primjeri moga predragocjenoga Sina,ako ih,kršćanska dušo,nasljeduješ,po sebi su dostatni da ti budu pravilo na putu k svetom životu.No kao Majka kršćana ja sam postavljena za uzor Božjoj djeci.

Ne sumnjaj u moju pomoć kad se odlućiš ići za mnom.

Neka si niko ne utvara da je moje dijete ako ne ide mojim stopama.Nijedna mi pobožnost nije mila ni draga ako izlazi iz srca koje nije urešeno mojim krjepostima.

Budi uverena da kod Boga mogu sve,jer je mjesto moje slave najbliže prijestolju moga božanskoga Sina.No nipošto mi nije drago posredovati za štovatelje koji me iskreno i srdaćno ne nasljeduju,iako se molim i za grješnike.

Sve su duše pruzetne koje misle da ću ih zaštititi i pomoćo zbog izmoljene krunice ili bilo koje neznatne pobožnosti,a nemaju u sebi ni sjenke mojih krjeposti.Znaj,kćerko,da me veoma žaloste uzdasi onih koji se ne žele ostaviti grijeha i napustiti grješni put.Bezuspješno me zazivaju svi koji ne silaze sa staze grijeha!

Nastoj,kršćanska dušo,nasljedovati svoju Majku.Krjeposti moga božanskog sina preljevaju se na mene kao zrake sunca na najsjajnijem kristalu.

Poslušaj moj glas,i neka ti moje riječi budu neumoljiv zahtjev tvoje Majke.Nagrada će ti biti utjeha duše.

U riznici mojih krjeposti naći ćeš neprocjenjive radosti.

Ja ću ti biti uvijek Majka.

Nasljeduj me!



OBEĆANA DJEVICA
by kadoic


Post je objavljen 31.10.2009. u 22:04 sati.